Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Un niu de talent

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Festival OFFF

Un niu de talent

El festival OFFF 2018 celebra una edició molt especial amb personalitats del disseny i creatius de gran projecció

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

Tres dies d’immersió creativa, gairebé un centenar de conferències a càrrec d’alguns dels artistes i dissenyadors més influents i, a més, la possibilitat d’escoltar l’experiència dels directors de disseny de Facebook i Twitter. Us interessa? Doncs del dijous 24 al dissabte 26 teniu una cita imprescindible per estar al dia sobre cultura digital: arriba una nova edició del festival OFFF, que –amb el suport de Moritz– convertirà Barcelona en el centre neuràlgic de la creativitat i el disseny a escala internacional. El festival celebra la majoria d’edat amb una programació de luxe que tindrà lloc en tres escenaris, i que aglutinarà més de 5.000 assistents d’arreu del món.

Visiteu el Market, on s’exposaran i es podran adquirir les creacions més innovadores. També podreu participar en els workshops, on viureu una experiència pràctica amb els mestres del disseny, i no oblideu gaudir de la Fun Zone, l’espai exterior on es faran conferències en streaming amb una gran pantalla a l’aire lliure i on podreu tastar propostes gastronòmiques.

A més, en el marc del festival s’engega la iniciativa Backwards, una nova plataforma on els artistes exploren els seus límits creatius sense definició i sense etiquetes: creativitat pura. No perdeu l’oportunitat de compartir espai amb la comunitat més àmplia de professionals del sector del disseny i la creativitat local i internacional, curiosos, estudiants i talent emergent. No hi ha res millor per trobar la inspiració.

Museu del Disseny. M: Glòries. Del dj. 24 al ds. 26. offf.barcelona

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising