Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Festival OFFF

Un niu de talent

El festival OFFF 2018 celebra una edició molt especial amb personalitats del disseny i creatius de gran projecció

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

Tres dies d’immersió creativa, gairebé un centenar de conferències a càrrec d’alguns dels artistes i dissenyadors més influents i, a més, la possibilitat d’escoltar l’experiència dels directors de disseny de Facebook i Twitter. Us interessa? Doncs del dijous 24 al dissabte 26 teniu una cita imprescindible per estar al dia sobre cultura digital: arriba una nova edició del festival OFFF, que –amb el suport de Moritz– convertirà Barcelona en el centre neuràlgic de la creativitat i el disseny a escala internacional. El festival celebra la majoria d’edat amb una programació de luxe que tindrà lloc en tres escenaris, i que aglutinarà més de 5.000 assistents d’arreu del món.

Visiteu el Market, on s’exposaran i es podran adquirir les creacions més innovadores. També podreu participar en els workshops, on viureu una experiència pràctica amb els mestres del disseny, i no oblideu gaudir de la Fun Zone, l’espai exterior on es faran conferències en streaming amb una gran pantalla a l’aire lliure i on podreu tastar propostes gastronòmiques.

A més, en el marc del festival s’engega la iniciativa Backwards, una nova plataforma on els artistes exploren els seus límits creatius sense definició i sense etiquetes: creativitat pura. No perdeu l’oportunitat de compartir espai amb la comunitat més àmplia de professionals del sector del disseny i la creativitat local i internacional, curiosos, estudiants i talent emergent. No hi ha res millor per trobar la inspiració.

Museu del Disseny. M: Glòries. Del dj. 24 al ds. 26. offf.barcelona

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat