Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Una festa plena de talent consolidat

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Una festa plena de talent consolidat

Torna la festa major del disseny i la creativitat del nostre país.

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

Aquest cap de setmana, i amb el suport de Moritz, engega la novena edició del Festival Blanc, que es consolida a la ciutat com una plataforma imprescindible per a la difusió del talent en l’àmbit del disseny i la creativitat de casa nostra.
En aquesta edició destaca de manera rellevant la presència del talent femení, amb noms internacionals de la talla de la dissenyadora gràfica novaiorquesa Paula Scher o Adi Goodrich, reconeguda set designer de Los Angeles. Compartiran cartell amb altres conferenciants internacionals, com el dissenyador gràfic i il·lustrador hongarès István Orosz. També hi haurà la presència de destacats noms locals, com les dissenyadores Ena Cardenal i Pilar Gorriz, la il·lustradora Júlia Solans, l’estudi EXTRA! i el dissenyador industrial Curro Claret, entre d’altres. Tot plegat durant dos dies plens de xerrades i tertúlies sobre disseny gràfic, música i altres temes, en un format de performance d’uns quinze minuts i que es barrejaran amb converses al voltant de la creació d’instruments, experiències gastronòmiques i, fins i tot, teràpies artístiques.
A més, tindrà lloc la primera edició dels premis Crema, dirigits al talent emergent en l’àmbit del disseny gràfic. Cinc finalistes hauran de defensar en directe les seves creativitats i el guanyador s’endurà una beca per fer un màster i un viatge a Londres, entre d’altres premis. No us ho perdeu, el talent està garantit!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising