Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
UtopiaMarkets
UtopiaMarkets

Viu un UtopiaMarket amb ànima i guanya una estada a l'Spa per dues persones

Passa un cap de setmana d'allò més cultural i acaba'l relaxat en un spa. Descobreix quina és la millor manera de començar el maig amb UtopiaMarket i l'Hotel Alma

Time Out en col·laboració amb Utopia 126
Publicitat

Situat al cor del Poble Nou, Utopia 126 és un espai dedicat a la gestió i producció d'espectacles que està sempre en moviment i constant ebullició. Un dels seus esdeveniments estrella són els l'UtopiaMarkets que es fan tres vegades l'any, cada un amb la seva temàtica: Il·lustració, fotografia i poesia. La lírica serà la protagonista el 4, 5 i 6 de maig i que després de l'èxit de l'última edició, a la que van assistir-hi 2.200 persones, promet ser un 'must' a la ciutat, on autors i editors tornaran a trobar-se amb els lectors en una experiència directa i participativa. Creus que no t'agrada la poesia? Doncs espera a visitar UtopiaMarkets Poesia. A més, el cap de setmana següent –dies 11,12 i 13– serà l'hora de la fotografia, amb tallers i xerrades de figures com Joana Biarnés, Txema Salvans o Séverine Sajous. Dos mercats seguits que, a sobre, venen amb premi si participes al nostre concurs, ja que regalem una estada per a dues persones a l'spa de l'Hotel Alma amb brunch inclòs, un dels 'partners' de l'UtopiaMarkets. 

Lírica al Poble Nou

Lírica al Poble Nou

Amb el lema d''A tocar', arriba la segona edició de l'UtopiaMarkets Poesia, un esdeveniment marcat en vermell a l'agenda dels amants de la poesia a Barcelona. Els dies 4, 5 i 6 de maig el desbordant talent poètic de la ciutat es posa a l'abast de tothom en la cerca de la relació directa entre poetes i lectors. Tres jornades on no només comprar poesia, també assistir a espectacles com el d'Ajo & Judit Farrés –divendres–, que arriba a l'Utopia 126 després de trepitjar escenaris de tot el món, o descobrir poetes de nova fornada gràcies a la presentació del Premi Francesc Garriga, organitzat per Cafè Central, Labreu Edicions, AdiA Edicions i Edicions del Buc. A l'UtopiaMarkets Poesia també es recordarà al pianista Carles Santos i a l'actor Pepe Rubianes, tots dos poetes, es podrà veure un homenatge a Baudelaire i s'oferirà el recital 'La Sacralitat de la Paraula' de la mà de la companyia Hueco Blanco. Una programació de luxe per un mercat que busca la consolidació definitiva.

Fotografia per a tots els públics

Fotografia per a tots els públics

Amb només un cap de setmana de diferència, la fotografia pren el relleu a la lírica, amb la tercera edició d'UtopiaMarkets Photo. Un encontre no només per a professionals d'aquest món, sinó també pels moltíssims fans de la fotografia, un art present en pràcticament cada dia en les nostres vides. De nou, Utopia 126 aposta per posar en contacte creadors i visitants, reunint més de mig centenar de fotògrafs amb el públic. Com marca el senyal d'identitat dels UtopiaMarkets, aquest no és un lloc on només comprar nous productes, també és un espai on aprendre i participar, com en les xerrades dels fotoperiodistes Joana Biarnés, Txema Salvans o Séverine Sajous, el passi del documental 'Una entre tots', de la mà de Photographic Social Vision, o les sessions Retrata't on els visitants podran fer-se un retrat en mans de fotògrafs professionals, que enguany seran Martí Andiñach i Sílvia Vives.

Premi relaxant

Premi relaxant

Participar del nostre concurs amb UtopiaMarkets Poesia i UtopiaMarkets Photo et pot portar a conèixer un espai de relaxació i benestar al bell mig del centre de Barcelona. L'Hotel Alma és una parada obligatòria a la ciutat, un oasi de cinc estrelles a tocar del Passeig de Gràcia amb un enorme pulmó verd en forma de jardí interior. D'entre les moltes possibilitats de l'Alma hi ha un magnífic spa amb saunes de calor sec i humit i sala de massatge. Un merescut premi hedonista pels nostres lectors: spa i un complet brunch al jardí.

 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat