Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
L'Auditori
Inge Nouws

L’Auditori per a totes les edats: tots els concerts familiars que no us heu de perdre

La programació de concerts pensats per als més petits de la casa continua als espais de L’Auditori, i aquí us expliquem tot el que vindrà fins al final de curs, que acaba al juny

Time Out en col·laboració amb L'Auditori
Publicitat

L’Auditori fa anys que aposta per una programació anual amb intenció tant lúdica com formativa, i que està dirigida expressament per a nens en edat escolar. La idea és tan senzilla com necessària: moltes vegades pensem que la música clàssica és una cosa complexa, a la qual només es pot accedir plenament desprès de molts anys de formació, estudi i depuració del gust, i la veritat és que seria tot el contrari: la música clàssica té uns fonaments senzills, un gust per la melodia i, moltes vegades, també pel joc, que si la seleccionem i la mostrem correctament, agrada amb tota seguretat a públic de totes les edats i totes les formacions, tant les més bàsiques com les més avançades. Per això, els Concerts Familiars de L’Auditori treballen en aquesta direcció: proposen un programa anual d’activitats i concerts, pensats per a tota la família –amb descomptes especials si en veniu molts de cop–, amb molta diversió, i amb una idea de partida: la música clàssica pot ser divertida, i si la comencem a comprendre i gaudir quan som petits, menys ens costarà després accedir a nivells més complexos.

Aquest afany formatiu ja s’ha començat a desenvolupar aquesta temporada, amb propostes com 'Banda ampla', 'Out of the [Cage]' o 'Ma, me, mi... ¡Mozart!', i ara és el torn dels Concerts Familiars que, des de començaments d’any fins al final de curs, al més de juny, podreu gaudir a L’Auditori. A continuació us expliquem quins són, quina és la seva idea principal, i quan es faran. I no cal patir pel preu: aquesta temporada, L’Auditori proposa descomptes de fins el 40% en les entrades, fins a un màxim de quatre persones per família. Si compreu un abonament per a tres espectacles, per exemple, cada entrada surt a 7 euros, i si l’abonament el compreu per a cinc concerts, el preu es redueix fins als 6,5 euros. Aquest descompte, cal dir-ho, no inclou els tallers. Dit això, passem a la part divertida, perquè la música clàssica, com s’ha demostrat, torna boja a la quitxalla.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat