Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

33 by Santi Ortiz (TANCAT)

  • Bars i pubs
Publicitat

Time Out diu

Al número 33 de l’avinguda Mistral i inspirat en l’enigmàtic Club 33 de Disneyland. En breu, tindrà 33 còctels en carta... En aquest bar tot té una raó de ser, fins i tot el número que li dóna nom. L’alquimista Santi Ortiz (ex Bobby Gin, ex Ohla) ha decidit tirar pel dret i fer-se una cocteleria a mida; sense regles i arriscant. No hi caben més de quinze persones, és una trinxera penombrosa que flirteja amb el concepte speakeasy i té un bartender suprem amb canell i cervell.

Canell, perquè tècnicament és impecable; cervell, perquè cada còctel és una pel·li, un vessament de creativitat. El Santi crema un bocí de fusta de palo santo i tanca la copa en una urna, amb el fum aromàtic. Sembla un científic de còmic, però en lloc de provetes l’envolten muntanyes d’ampolles i una increïble col·lecció de whiskies. Al 33 beureu alta gastronomia i engolireu elements impossibles com quètxup de pinya, infusionats de molsa o xarop de formatge blau.

Les creacions del Santi juguen amb el bevedor, el repten. Són obres d’art que es paguen com el que són i no baixen dels 10 euros. Per cert, si hi aneu en cap de setmana, haureu de reservar-hi i entrar pel darrere del restaurant Cuba de Janeiro, com si estiguéssiu en plena llei seca.

Escrit per
Òscar Broc

Detalls

Adreça
Mistral, 33
Barcelona
08015
Transport
M: Poble Sec (L3)
Horaris
De dt. a dj. de 19 a 1.30h. Dv. i ds. de 19 a 3h. Dg. i dl. tancat.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà