Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

5 locals del Born on fer una copa amb molt d'estil

Són bars històrics que t'ofereixen un espai únic on relaxar-te i prendre un bon bourbon en un barri de moda

Time Out en col·laboració amb Jim Beam
Publicitat

Saps què tenen en comú el Born i Jim Beam? L'autenticitat i la història. El Born duu la història escrita als carrers i edificis centenaris, i l'autenticitat en cada plaça, en cada raó. Jim Beam acumula set generacions de talents que creen dècada rere dècada un dels bourbons de referència, més de 220 anys d'història i d'autenticitat en cada ampolla, en cada combinat. Vols conèixer cinc bars del Born on podràs maridar el millor bourbon de Jim Beam en un ambient únic? Acompanya'ns en aquest tour especial! 

Café Kafka

Amb el Mercat del Born com a teló de fons, el Kafka (Fusina, 7) és un d'aquells indrets on la barreja de colors i estils és el segell distintiu. Taules i cadires de tots els tipus, recuperades d'antics locals; llums de tots colors i formes; unes ulleres gegants rescatades d'una òptica que era a punt de tancar, i una calidesa en l'ambient retro-chic que convida a seure i a deixar-se portar per la conversa amb un còctel a base de Jim Beam. L'escriptor Frank Kafka segur que s'hi hauria inspirat!

Bananas

Bananas

El Bananas (Fusina, 7), a tocar del Centre Cultural del Born, és el germà petit del Kafka. Karel Schroeder és el motor d'aquest espai informal i divertit situat al cor del Born, que ja s'ha convertit en un oasi de la millor diversió. Tant si estàs a la terrassa coberta, com si estàs a la sala voltada de palmeres o a la biblioteca amb bancs de vellut podràs gaudir de la conversa i de la música suau, rodejat d'història. Et sentiràs com els pioners mestres del bourbon de Kentucky.  

Cactus

El Cactus (passeig del Born, 30) ha sabut mantenir la personalitat del barri més enllà de la gentrificació i l'auge del turisme. És petit, però entusiama els de fora i els d'aquí. I s'ha convertit en un espai de peregrinació situat en una de les arteries més concorregudes del barri, la que uneix l'antic mercat amb Santa Maria del Mar, allà on fa uns quants segles s'hi feien justes a cavall i tornejos. Us imagineu quanta història sobre les pedres del carrer? I si ho acompanyes amb un Kentucky Mojito?

Pax49

La carta de presentació del Pax49 és clara: 'pax' signifca client, i 49 fa referència al número del carrer on està situat (el del Rec). Per tant, et pots imaginar que el primer, per a aquest bar, és la seva clientela. Un cop hi entris descobriràs una atmosfera neta, diàfana i genuïna, un tracte exquisit, bona música... I els còctels especials Old Fashion i Cuello de Lobo (Jim Beam Ginger Ale, xarop de carbassa, angostura, Ginger Ale i un tall de llimona). Què més pots demanar?

El Foro

Gastronomia, art i cultura se citen a El Foro (Princesa, 53), un establiment que ja fa anys que ha arrelat al barri i que s'ha convertit en un eix vertebrador d'iniciatives culturals. A més a més de tenir una cuina argentina de qualitat i oferir el 'perfect serve' de Jim Beam amb Ginger Ale. Sabies que l'edifici on se situa El Foro es va construir amb motiu de la primera Exposició Universal de Barcelona? Sobren els al·licients per deixar-s'hi caure. 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat