Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Acidesa i dolçor

Acidesa i dolçor

Sembla una contradicció, oi? És la Moritz Sour, una cervesa elaborada amb fruita de temporada que us enamorarà!

Moritz Sour
Per Time Out en col·laboració amb Moritz |
Advertising

Les creacions del Moritz Beer Lab no deixen de sorprendre’ns. L’última bogeria dels mestres cervesers de la casa és la Moritz Sour, una cervesa àcida i refrescant que es convertirà en la vostra millor aliada en els dies de calor. La fruita de temporada –concretament els albercocs i els préssecs naturals– és la protagonista d’aquesta cervesa, que també conté un lleuger toc de canyella i romaní. El resultat és un equilibri perfecte entre l’acidesa i la suau dolçor i, quan la tasteu, us enganxareu al seu gust diferent i aromàtic, ideal per superar els mesos d’estiu.

Amb un grau d’alcohol del 4%, aquesta cervesa té un cos lleuger, una escuma blanca i abundant i un retrogust àcid amb notes afruitades. Us ve de gust acompanyar-la d’alguna cosa per picar? Doncs heu de saber que marida perfectament amb tapes de fregits i plats acompanyats amb maionesa i també és el complement ideal del formatge cremós de vaca. Si ja esteu desitjant tastar-la, no badeu gaire perquè aquesta creació, com moltes de les altres que han anat sortint del Moritz Beer Lab, és temporal i només la podreu gaudir durant un temps limitat. La bona notícia és que ja la podeu trobar fresca i sense pasteuritzar a la Fàbrica Moritz Barcelona.

Gaudiu dels glops més refrescants i sorprenents de l’estiu amb una cervesa àcida i dolça que no us deixarà indiferents. 

Fàbrica Moritz. Ronda de Sant Antoni, 39. M: Sant Antoni.

Advertising