Bar Mendizábal

Bars i pubs, Bars El Raval
Recomanat
4 de 5 estrelles
4 de 5 estrelles
(4Comentaris)
Mendizábal
1/2
Mendizábal
2/2
Mendizábal

Fins fa poc, el Mendizábal passava per ser un dels exemplars més inclassificables del Raval. Era un bar que no era un bar. M’explico: no tenia local. El Mendi era una barra abocada a la confluència Junta de Comerç - Hospital. El seu interior era el carrer, concretament la placeta del Canonge Colom, un mirador impossible on l’establiment té les cadires i taules. La seva peculiaritat i el contacte permanent amb una de les artèries amb més colesterol del barri, l’han convertit en un dels bars insígnia del Ravalistan.

Doncs bé, ara el Mendi ha decidit créixer i escoltar les pregàries de molts fans que no volen congelar-se les gònades a l’hivern bevent a la intempèrie. Doncs ja tenim saló interior. I s’hi està de conya. El nou espai cobert que el Mendizábal ha obert just al costat de la seva mítica barra és un regal. Decorat amb senzillesa, amb molta pedra i maó a la vista, el saló té una clara inspiració escandinava, però no renuncia a l’orgull ravalenc. Les taules i cadires de fusta i un interiorisme netíssim conviden a gaudir d’una cervesa, un còctel o un entrepà de luxe sense patir el frenesí de freaks, guiris i criatures de la nit que poblen el barri.

Al got podreu ficar-hi sucs naturals, vi, gintònics, algun còctel clàssic –la llista és curta però efectiva– o les magnífiques canyes de diferents capacitats, amb la de mig litre com a trofeu per a veritables campions. Al plat, les tapes, amanides i entrepans amb la marca de qualitat de la casa són opcions que no poden fallar en un espai que ha canviat sense canviar. El Mendi ja no és el Mendi, ara és molt més: una nau de rescat per a ravalnautes necessitats d’aixopluc.

Per Òscar Broc

Publicat

Lloc de la ubicació Bar Mendizábal
Adreça Junta de Comerç, 2
El Raval
Barcelona
08001
Horaris De 10 a 1 h
Transport Liceu (M: L3)
Static map showing venue location

Average User Rating

3.8 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:2
  • 4 star:1
  • 3 star:0
  • 2 star:0
  • 1 star:1
LiveReviews|4
2 people listening

bar molt trankil x menjar alguna cosa abans dsopar entre setmana, tenen hamburgueses veganes a mol bon preu, i ben plenes dingredients.

molt recomanable.


Bar acollidor i amb molt bon producte, tant les tapes com els entrepans. Vam anar-hi una colla i els entrepans de calamars, magret d'ànec, pollastre de pagès ens van semblar excel·lents.

Ganes de tornar i provar algun altre...

Felicitats!


Un lugar especial, por lo auténtico de su ubicación.

Es una lástima que las interminables obras de la Boqueria hagan de su terraza un lugar poco higiénico y suele ser un punto muy frecuentado por pedigüeños y carteristas, mejor andarse con mil ojos.

Por todo lo demás, uno de los bares top para impregnarse del ambiente "ravalero" y con unos precios lejos de ser abusivos.

0 of 1 found helpful

Fui el sabado 14 al medio dia, pedi un bocata de magret de pato, pille una indigestion y diarrea de 2 dias! Porfavor hay que tener cuidado con la calidad de los productos, sobre todo si el bocata pequeno cuesta 8.50 euros!