Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cara B (TANCAT)

  • Bars i pubs
  • Gràcia
  1. Cara B
    © Irene FernandezCara B
  2. Cara B
    © Irene FernandezCara B
Publicitat

Time Out diu

Llums fets de partitures de música. Una paret de cassets. Una màquina de dards. Una foto dels Jackson 5. Una joia en forma de pati del darrere, petit recer a l’aire lliure per fer una birra capvespral un dia qualsevol. Nou tiradors de birra artesana que cada setmana canvien, tret de la belga Chouffe i l’alemanya Weihenstephaner, de blat, que mantenen per petició popular i qualitat provada. I, sobretot, una llicència per fer música en directe, de les poques que hi ha a Gràcia: i no la desaprofitaran!

Això és el Cara B, un bar que era dels amos d’El col·leccionista i La Rovira i se’l van traspassar fa sis mesos perquè volien passar pàgina del tema nocturnitat impenitent. L’han agafat la Sofia, en Gabriel i en Mahad per donar-li nova vida i impuls amb la seva empenta, i l’inestimable ajut de l’Esteban a la barra! Començant per la imatge (el logo, de Jesús Navas, és potent i es recorda), passant per les expos (ara en tenen una de collages de la Gaby Gallego) i acabant per Noon, les nits d’electrònica quinzenal que programen, el Cara B ha renovat clientela, energia i caràcter.

Sempre hi passen coses, pot ser un recital de poesia, un concert de dos joveníssims irlandesos que peten el local i deixen a tothom bocabadat amb el seu folk-blues (The Ocelots), microteatre, monòlegs o una sessió de techno i house (hi han punxat Sampol, Jessica Díaz o Gustavho Bacilo).

Tenen ganes d’innovar, de provar, de ser una mena de centre cultural alternatiu. D’agafar el relleu de l’Helio –és bo tenir referents d’altura!– i mantenir la flama viva: que Gràcia no perdi trempera. Segur que amb les ganes que hi posen ho aconsegueixen.

Escrit per
Martí Sales

Detalls

Adreça
Torrent de les Flors, 36
Gràcia
Barcelona
08024
Contacte
932 255 46
Transport
Joanic (L4)
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà