Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
  1. Carlos Collado Salleras
  2. Carlos Collado Salleras

Cerveses Moritz celebra el 160è aniversari

La ronda de Sant Antoni es va omplir de música en directe, espectacles, art, cervesa i gastronomia, per commemorar el 160è aniversari de Moritz

Publicitat

El diumenge 16 d’octubre, Barcelona es va llevar sense mandra. Després de dies de pluja feia sol, i milers de persones es van llevar preparades per celebrar l’aniversari de Cerveses Moritz. Des del carrer de Muntaner fins al de Casanova, la ronda de Sant Antoni es va omplir de música en directe, espectacles, art i gastronomia. Quatre hores de bon rotllo, cervesa i ganes de celebrar-ho. La primera cosa que es trobaven els assistents era la façana de la Fàbrica Moritz Barcelona guarnida per a l’ocasió amb una sorprenent simulació de l’escuma de la cervesa, que presidia aquesta festassa organitzada per celebrar que fa 160 anys Louis Moritz va llançar la primera cervesa de Barcelona. 

La teca i la negra

Les tapes a preus populars del Jordi Vilà, guardonat amb estrella Michelin, van ser els grans reclams i van omplir la panxa dels assistents. Ho feien amb una bona causa: els beneficis es destinaran íntegrament a l’ONG del barri de Sant Antoni De Veí a Veí, que ajuda els veïns en situació de risc. Un altre dels reclams de la festa era que podíem tastar (per fi!) La Negra de Moritz, una cervesa fosca i amarga, però amb un punt dolç sorprenent. Un luxe per brindar entre amics!

Música i globus

La música no va parar i les Divinas, Always Drinking Marching Band, tres artistes polifacètiques que ens van traslladar a l’època del swing i el xarleston; La Nave Bruja, formada per membres del grup Ojos de Brujo amb els seus aires de rumba, flamenc i ritmes ètnics; De Mortimers, amb el seu repertori de karaoke en directe, i DJ Hal9000, punxant els sus hits de l’indie, el pop i el rock, van ser els encarregats d’animar l’esdeveniment. Quatre hores de música per convertir el matí de diumenge en una gran festa. Tres camions Moritz convertits en escenaris, una barra de 50 metres de llarg on van servir més de 6.000 litres de totes les varietats de la marca i amb la mítica Moritz Negra com a gran novetat i milers de globus caiguts des del cel, van ser alguns dels protagonistes de la celebració

Instal·lacions audiovisuals

Dins de la Fàbrica, la festa va continuar amb la sorprenent instal·lació artística creada a la Sala 39, veritable cor de la Fàbrica Moritz Barcelona, amb textures d’escuma, diferents projeccions i un impressionant mapping sobre la història de la marca. Tot això i com no podia ser d’una altra manera, amb un tast de cerveses fresques Moritz per a tothom.

 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat