Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right CocoVail Beer Hall

CocoVail Beer Hall

Bars i pubs Eixample
3 de 5 estrelles
1/2
CocoVaill Beer Hall
2/2
© Maria Dias

L'André i el Toni van viure uns quants anys als Estats Units. Temps suficient per enamorar-se de la cultura americana i tornar a Barcelona amb la idea d’obrir un negoci exòtic a la ciutat, un beer hall ianqui de veritat. El seu fill es diu CocoVail i aconsegueix el que es proposa: fer-te sentir com el capità de l’equip de futbol americà de la universitat.

Fressa i moviment. Música rock. Pantalles de televisió amb esports. Tota mena de parafernàlia que evoca l’estil de vida americana. Materials típics de les cases dels Estats Units... El viatge a Amèrica està garantit a un espai construït on abans hi havia una fàbrica tèxtil del segle XVIII. Al fons del local, s’aixeca una barra gegantina d’on surten les cerveses artesanes, les estrelles de la casa. CocoVail juga sempre amb marques diferents.

Aposta fort per les birres nacionals i, com manen els cànons americans, disposa d’una carta de menjar ràpid perquè l’alcohol trobi coixinet. El plat més sol·licitat són les aletes de pollastre, però hi podreu endrapar des de burgers fins a 'pokes', passant per unes braves explosives. Per cert, grups, podreu demanar un American Bucket: un cubell enorme de cervesa amb una aixeta perquè aneu fent. Make America great again: ara sí!

Lloc de la ubicació CocoVail Beer Hall
Contacte
Adreça Carrer d'Aragó, 284
Barcelona
08009
Horaris Dl. a dv. de 11.30 a 2 h. Ds. de 13 a 2 h y dg. de 13 a 00.30 h.
Transport Girona (M: L4)
Static map showing venue location
LiveReviews|0
1 person listening