12120501if01.jpg
Collage
  • Bars i pubs | Cocteleries
  • Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
  • Crítica de Time Out

Ressenya

Collage

5 de 5 estrelles
Publicitat

Time Out diu

Per als que som del morro clàssic, el més fàcil és reivindicar  bars de vell davant la proliferació d’espais moderns. No obstant això, alguns cops els rondinaires ens trobem amb llocs com el Collage, petits tresors que ens obliguen a empassar-nos les invectives de bevedor ranci i a acceptar una cura d’humilitat coctelera.

El que fa diferent aquest racó megacool de Ciutat Vella és que no es troba gens còmode amb la definició tradicional de bar. Se li fa petita. És un bar, però pretén convertir-se en una mena d’oasi artístic/etílic on art i còctel es confonen en dansa seductora: una celebració de la creativitat al servei del fetge. Compro.

Al Collage, els còctels d’autor són pura imaginació artística. Les pocions de la casa –també tenen els clàssics– responen a les pulsions creatives d’uns bartenders que saben de què va. Tenen experiments memorables, com el Cazador de Mosquitos, amb Tanqueray, shakerato amb citronel·la, litxi i crema de móra, o l’Spring Perfume, amb maduixa, Smirnoff, alfàbrega, suc de llimona i nabius. 

I la decoració està a l’altura de les circumstàncies. Barra de rajola antiga a l’entrada, i al pis superior, la joia de la corona: un lounge  amb mobles vintage, piano decimonònic i sofàs de pell; un atractiu espai decorat  amb exquisidesa i gust on hi acostumen a fer exposicions pictòriques de butxaca. Per cert, si teniu gana, facturen aperitius i tapetes molt competitives. Ja se sap, els modernets beuen i, contra el que pensa la majoria, al Collage saben que són humans i també mengen. Un dels millors bars del moment

Detalls

Adreça
Consellers, 4
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Barcelona
08003
Transport
Jaume I (M: L4)
Horaris
Cada dia de 19 a 3 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà