Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Combat cerveser

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Els mestres cervesers de Moritz
©Oriol Miralles Els mestres cervesers de Moritz

Combat cerveser

Voleu triar la pròxima cervesa de temporada del Moritz Beer Lab, tot fent un tast de les dues finalistes? Doncs llegiu, llegiu!

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

Moritz Beer Lab sempre ens sorprèn amb les seves creacions, però aquest cop, ho fa proposant un esdeveniment únic: un combat per decidir quina serà la seva pròxima cervesa de temporada. Les dues candidates a obtenir el preuat títol són la Moritz Castanya i la Moritz Pumpkin, dues cerveses inèdites encara, acabades de sortir del laboratori que dirigeixen l’Albert i el Germán, els mestres cervesers de Moritz. Dos apassionats de la seva feina que treballen per innovar i fer que nous estils i tipologies de cervesa vegin la llum durant un període de temps determinat, amb edicions limitades que es poden trobar a la Moritz Store o degustar in situ a la Fàbrica Moritz Barcelona.

El combat cerveser del segle serà el dimarts 25 de setembre a la Fàbrica Moritz i per poder anar-hi cal estar atents a les xarxes socials de Moritz, perquè ja està actiu el concurs a través del qual, i previ sorteig, es podran aconseguir invitacions. Els afortunats assistents podran tastar totes dues cerveses i votar la seva preferida.

I no seran els únics que hi diran la seva, perquè en aquesta ocasió, també els mestres cervesers faran bandera de la seva aposta guanyadora. Si voleu saber per quina cervesa aposta cadascú, també cal estar atent a les xarxes socials. Serà la Moritz Castanya o la Moritz Pumpkin? Ho sabrem el 25 de setembre. No us perdeu el combat del segle!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising