Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Compartir els migdies és la canya!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Compartir els migdies és la canya!

Dina a la Fàbrica Moritz, comparteix-ho i tens una canya per la cara!

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

EL MIGDIA ÉS, sens dubte, el moment idoni per fer una pausa necessària i per compartir una estona de desconnexió amb els amics o la família. Moritz vol que gaudiu encara més d’aquest moment de la jornada i per això us proposa un joc que us encantarà. Només cal que aneu a dinar a la Fàbrica Moritz, feu una foto del moment i ho compartiu a Facebook, Twitter o Instagram sota l’etiqueta #MigdiaMoritz. Si ho feu i li ensenyeu la publicació a un dels cambrers del restaurant, estareu convidats a una canya ben fresca!

Però això no és tot: entre totes les persones que participeu en aquesta iniciativa se sortejarà un dinar per a dos –de dilluns a divendres-– cada mes. Aprofiteu aquesta fantàstica ocasió per degustar algunes de les especialitats de la casa com la sorprenent bomba de la Moritz, les coques de recapte o les fínissimes pizzes flammkuchen elaborades amb els millors ingredients. Ep! i també tenen uns pastissos espectaculars...

Ja teniu una bona excusa per quedar amb aquell col·lega que fa temps que no veieu o per reunir els companys de feina i fer un dinar i una birra plegats. Deixeu volar la creativitat i convertiu-vos en influencers tot compartint a les xarxes socials les fotos del vostre dinar a la Moritz. Sereu l’enveja dels vostres seguidors i tindreu una canya per la cara! 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising