Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Compartir els migdies és la canya!

Dina a la Fàbrica Moritz, comparteix-ho i tens una canya per la cara!

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

EL MIGDIA ÉS, sens dubte, el moment idoni per fer una pausa necessària i per compartir una estona de desconnexió amb els amics o la família. Moritz vol que gaudiu encara més d’aquest moment de la jornada i per això us proposa un joc que us encantarà. Només cal que aneu a dinar a la Fàbrica Moritz, feu una foto del moment i ho compartiu a Facebook, Twitter o Instagram sota l’etiqueta #MigdiaMoritz. Si ho feu i li ensenyeu la publicació a un dels cambrers del restaurant, estareu convidats a una canya ben fresca!

Però això no és tot: entre totes les persones que participeu en aquesta iniciativa se sortejarà un dinar per a dos –de dilluns a divendres-– cada mes. Aprofiteu aquesta fantàstica ocasió per degustar algunes de les especialitats de la casa com la sorprenent bomba de la Moritz, les coques de recapte o les fínissimes pizzes flammkuchen elaborades amb els millors ingredients. Ep! i també tenen uns pastissos espectaculars...

Ja teniu una bona excusa per quedar amb aquell col·lega que fa temps que no veieu o per reunir els companys de feina i fer un dinar i una birra plegats. Deixeu volar la creativitat i convertiu-vos en influencers tot compartint a les xarxes socials les fotos del vostre dinar a la Moritz. Sereu l’enveja dels vostres seguidors i tindreu una canya per la cara! 

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat