Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Contracorrent Bar

  • Bars i pubs
  • Dreta de l'Eixample
  • preu 2 de 4
  • 5 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
  1. A Contracorrent Bar
    Foto: Irene FernandezA Contracorrent Bar
  2. Contracorrent Bar
    Foto: Ricard Martín Contracorrent Bar
Publicitat

Time Out diu

5 de 5 estrelles

Contracorrent Bar és un bar de veritat –barra i minicuina–, i no pas un restaurant immens amb tamborets alts i un cuiner Michelin dient que té un bar (i els preus són més de bar que d’alta gastronomia). El xef sicilià Nico Drago –qui va ser un dels socis del O'viso i La Castanya, on es podia menjar bé per quatre duros– i la sommelier Anna Pla s’han formulat el repte “de fer un tapeig diferent amb vins naturals, però apte per al barri”: el deliciós carrer Ribes a Fort Pienc.

I a fe de Déu que ho aconsegueixen: mesclant Itàlia i Catalunya, i els plats de cuina popular: l’ensaladilla russa de pollastre a l’ast és diumenge al cub! Textura d'ensaladilla russa i sabor de pollastre a l'ast en una tapa de cinc euros. Drago és un mestre a l'hora de fer un pont entre la tradició catalana i la seva italiana: com un calamar a la planxa amb salsa 'bagna cauda' –típica del Piemont, amb anxova i all rostit– que té un contrapunt màgic amb els 'grelos', o un capipota a la parmesana. De totes maneres és una carta curta i canviant, temporada total: si s'acaba un producte, doncs guixat de la pissarra i llestos. La carta de vins naturals –més de cent referències en un bar de barri!– promet moltes estones de plaer amb amics en una excepcional terrassa. 

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
Ribes, 35
Dreta de l'Eixample
Barcelona
08013
Transport
M: Marina (L1)
Preu
€€
Horaris
Dj. i dl. de 19 a 23 h. De dv. a dg. de 13 a 16.30 i de 19.30 a 23 h. Dt. i dc. tancat
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà