Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Moritz Pack Els Tres Reis
©Oriol Miralles

Els Reis Mags de la cervesa

Et presentem el pack de cerveses Els Tres Reis de Moritz

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

Ara que s’acosta una de les dates més especials de l’any, podeu ser els Reis Mags més originals! Deixeu enrere la típica agenda, la bossa o els mitjons i pareu atenció al pack que us proposa Moritz, un obsequi que, de ben segur, us resoldrà l’etern dilema de què regalar als adults. Els Tres Reis de la Moritz no són en Melcior, en Gaspar i en Baltasar. Es diuen Moritz Fresca, Moritz Epidor i Moritz Negra i són les tres grans especialitats de la casa. Trobareu dues ampolles de litre i una de mig litre, empaquetades en una caixa elegant que fa goig regalar. 

La Moritz Fresca, la joia de la corona, està elaborada només amb llúpol, aigua, malta i llevat, seguint la llei de la puresa alemanya. Però no cal que t’expliquem res, perquè ja la coneixes, oi? La segona ampolla, l’Epidor, és l’alternativa, la forta, la cervesa torrada amb cos i personalitat. Un descobriment que no decep. I finalment, la cirereta del pastís d’un regal d’allò més complet: el costat més fosc de la Moritz, una cervesa que la marca ha recuperat recentment per aclamació popular: la Negra!

Si voleu convertir-vos en els reis de l’amic invisible, sorprendre algun familiar o simplement fer-vos a vosaltres mateixos un merescut homenatge, aneu cap a la Fàbrica Moritz i adquiriu ara el pack Els Tres Reis. L’èxit està garantit!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat