Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Kak Koy

Kak Koy

Bars i pubs, Izakaya
Recomanat
4 de 5 estrelles
Kak Koy
Kak Koy

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

La brasa japonesa és l’especialitat del Kak Koy, la versió bar i gamberra del Koy Shunka. Aquesta eina, creada per Hideki Matsuhisa, un dels grans animadors del panorama gastronòmic català, ve a substituir les pedres volcàniques que els pescadors del nord del Japó utilitzaven per cuinar el peix partint d’una brasa Josper. D’aquí en surten especialitats de fusió que són marca de la casa. Com, per exemple, el pop amb cogombre o unes magistrals espardenyes amb raïm i greix de wagyu, o una molt més directa i boníssima costella de wagyu. Espai petit: hi ha dues barres, i els cuiners fan de cambrers. És a dir, la cuina ocupa el menjador, o al revés, i això permet als comensals entrar gairebé dins la cuina.

Per Albert i Dúnia Riera

Publicat

Detalls

Adreça Ripoll, 16
Gòtic
Barcelona
08002
Transport Jaume I (L4)
Preu €€
Contacte
Horaris De 13.30 a 16 i de 20 a 23. Tancat dl. nit i dimarts
També t'agradarà
    Últimes notícies