Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Kak Koy (TANCAT)

  • Bars i pubs
  • 4 de 5 estrelles
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

La brasa japonesa és l’especialitat del Kak Koy, la versió bar i gamberra del Koy Shunka. Aquesta eina, creada per Hideki Matsuhisa, un dels grans animadors del panorama gastronòmic català, ve a substituir les pedres volcàniques que els pescadors del nord del Japó utilitzaven per cuinar el peix partint d’una brasa Josper. D’aquí en surten especialitats de fusió que són marca de la casa. Com, per exemple, el pop amb cogombre o unes magistrals espardenyes amb raïm i greix de wagyu, o una molt més directa i boníssima costella de wagyu. Espai petit: hi ha dues barres, i els cuiners fan de cambrers. És a dir, la cuina ocupa el menjador, o al revés, i això permet als comensals entrar gairebé dins la cuina.

Escrit per
Albert & Dúnia Riera

Detalls

Adreça
Ripoll, 16
Gòtic
Barcelona
08002
Transport
Jaume I (L4)
Preu
€€
Horaris
De 13.30 a 16 i de 20 a 23. Tancat dl. nit i dimarts
Publicitat
També t'agradarà