Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La joia negra ha tornat!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Oriol Miralles

La joia negra ha tornat!

La Moritz Negra es reincorpora, per petició popular, a la carta fixa de cerveses de la Fàbrica Moritz. Correu a tastar-la!

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

Si hem de fer confessions, la veritat és que molts la preferim negra. Per la seva escuma densa, l’aroma torrada que ens recorda el cafè i pel seu sabor intens. Ens referim, esclar, a l’especialitat revelació del 2016 de Moritz: la inconfusible i única Moritz Negra. En la celebració del 160è aniversari de la marca, la Negra va tornar durant només un dia i va resultar un autèntic èxit.
Després, com a part del projecte Moritz Beer Lab, aquesta modalitat es va recuperar durant cinc mesos a la Fàbrica Moritz i ara, per fi, l’aclamada Moritz Negra passa a formar part de les cerveses fresques que es podran assaborir allà de manera continuada. Per a l’alegria de molts, aquesta cervesa històrica deixarà de ser una relíquia del passat per convertir-se en part del present i el futur de la casa, que la convertirà en tota una icona de la nostàlgia i la modernitat recuperant l’estil de l’antiga ampolla dels anys 60.
Si no sabeu per què compta amb tants admiradors, us anirà bé saber que la Moritz Negra és una cervesa Porter de color negre intens que conté un 5% d’alcohol i lleugers tocs de fruita groga madura. El color es deu a les maltes i l’ordi torrefactes i la seva aroma torrada ens trasllada a l’olor del cafè i el cacau, amb matisos de regalèssia i lleugeres notes fumades. Enteneu ara per què compta amb tanta acceptació entre els amants de la cervesa? Doncs si ja esteu frisant per tastar-la sapigueu que, a més de poder fer-ho a la Fàbrica Moritz, també la podreu adquirir a la Moritz Store, emportar-vos-la a casa i gaudir-ne on i quan vulgueu!

Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising