Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La Moritz Negra arriba en edició limitada

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

1/3
2/3
3/3

La Moritz Negra arriba en edició limitada

Ja és oficial! Per aquestes festes, la Moritz Negra surt de la Fàbrica Moritz Barcelona i arriba a les principals botigues d'alimentació, bars i restaurants en una edició limitada

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

De les mil vegades que heu visitat la Fàbrica Moritz Barcelona, quantes d’elles heu aprofitat per tastar la deliciosa i potent cervesa Moritz Negra? Segur que no ho sabeu ni vosaltres perquè ja heu perdut el compte!

I és que aquesta birra és la més icònica de la marca i una de les més exitoses de la Fàbrica Moritz Barcelona. És una varietat de Moritz d’un color negre intens i opac i, tot i la seva densitat, és molt fàcil de beure. Se us està fent la boca aigua només de llegir els seus sabors? Doncs us portem una bona notícia, perquè si abans només estava disponible a la Fàbrica, per aquest Nadal estarà disponible per la seva compra en format 50 cl. en les principals botigues d’alimentació, així com a bars i restaurants. Irresistible!

Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising