Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La nova ruta d’aperitiu (amb tapa gratis)

Et portem als bars que formen part de la ruta ‘La Llamada BitterKAS’, on trobaràs un polsador per fer la comanda i et respondran amb una original tapa de regal

Time Out en col·laboració amb BitterKAS
Publicitat

Si ets d'aquells que els caps de setmana es llença al carrer al migdia amb ganes de descobrir gustos nous i, a més, prefereix una bona beguda sense alcohol, aquesta ruta t’interessa. El pròxim cap de setmana del 13 i 14 d’octubre, de 12 a 15 h, BitterKAS instal·la en una sèrie de bars un polsador amb una resposta que va molt més enllà del servei. I és que La Llamada BitterKAS’  no és només el nom d’aquesta iniciativa, sinó la manera com, des de fa anys, s’anomena a aquella curiosa sensació de començar a valorar el gust amarg i inconfusible d’aquest refresc, elaborat amb 21 extractes naturals, fins al punt de convertir-lo en la nostra beguda preferida per prendre un aperitiu. Els que heu sentit aquesta sensació segur que sabeu de què estem parlant.

I per posar-ho més fàcil i fer de l’experiència tot un plaer, ha nascut aquesta proposta en una sèrie de bars, on trobaràs un polsador fàcilment identificable. En prémer el polsador, et serviran ràpidament un BitterKAS amb una tapa de regal. I no una tapa qualsevol, sinó una de molt especial, fora de carta i elaborada a mida amb una recepta que mai abans t’haguessis plantejat demanar i que et farà repetir. Prova-la!

Lata-Berna
  • Restaurants
  • preu 1 de 4

Juanjo Martínez, qui va ser xef executiu de l'Hotel Arts i mil coses més, va obrir aquest bar de tapes ceatives amb raó de ser, és a dir, que la recepta es justifica. Hi trobem plats molt pensats, com una burrata amb fum de romaní i compota de tomàquet amb musli, però també clàssics de tota la vida amb presentacions frapants, com unes patates d'Olot amb una malla metàl·lica que evoca les muntanyes de la Garrotxa.

Casa Vall

Casa Vall

Aquest encantador restaurant de la plaça de la Rovira i Trias és un dels clàssics del barri de Gràcia. Un lloc d'aquells que t'alegren els caps de setmana amb bones tapes, bon ambient i bona gent. I on si t'entra més gana, pots quedar-te a fer un bon àpat sense patir per la butxaca.

Publicitat
Casa Martino
  • Restaurants
  • Catalana

Casa Martino es un restaurante que propone una cocina mediterránea tradicional a la vez de presentarte ciertos toques creativos. Podrás encontrarlo en Sant Antoni, Barcelona.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat