Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Maridatges per assaborir

Maridatges per assaborir

Les millors combinacions de sabors per tastar amb cerveses Moritz

Pollestró a la Moritz
©Oriol Miralles Pollestró a la Moritz
Per Time Out en col·laboració amb Moritz |
Advertising

Si sou cervesers i us entra la gana, no ho dubteu! A la Fàbrica Moritz us espera una carta farcida de propostes que us faran salivar, plats elaborats amb cervesa i per maridar amb cervesa entre els quals no sabreu quin triar. Al darrere d’aquesta gran oferta culinària es troba el xef Jordi Vilà, director gastronòmic del grup Moritz des del 2011, que s’inspira en diverses influències nacionals i internacionals per portar a terme cada una de les seves creacions.

Una de les especialitats de la casa és el pollastró a la Moritz, cuit al forn sobre una llauna de cervesa i servit amb patates fregides. Un plat saborós que millora encara més si es marida amb la Moritz Epidor, una cervesa caracteritzada per un cos notable i un color únic. Altres plats elaborats amb cerveses Moritz són, per exemple, el carrot pie a la cervesa negra o el gelat de cervesa negra amb crema de gerds i crumble de cacau. Molt més que recomanables! També hi ha tapes clàssiques, com les braves, que fan un tàndem espectacular amb la Moritz Original, o les croquetes de calamar, que combinen de forma magistral amb la Moritz Negra.

I si preferiu una de les cerveses fresques i sense pasteuritzar que elaboren cada dia a la micro cerveseria de la casa, podeu demanar consell a la barra, per tal que us indiquin quins són els plats ideats específicament per maridar amb cada una de les creacions cerveseres. Tasteu-los i gaudiu-ne!

◊ Fàbrica Moritz Barcelona. Ronda de Sant Antoni, 38. M: Universitat. 

Advertising