Monsieur Bosc
Time Out diu
Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.
Em foto el biquini del dia: pa boníssim, que empresona pernil canari, cansalada, cheddar i melmelada de gerds. Celestial. La propietària de Monsieur Bosch, la Florencia Rondón, m’informa que tot el material –menys embotits i formatges– és fet al seu obrador. Rondón, pastissera veneçolana que va estudiar a París i Nova York, explica que Monsieur Bosc “és una cafeteria-pastisseria amb un repertori deslligat de modes”, que es diu així en honor al seu besavi, pastisser i parisenc.
Rondón i el seu marit, l’Eulogio Hernández, van obrir fa set mesos, però sembla que hi portin més temps: en un espai delimitat per tres tauletes i l’obrador a la vista, desenvolupen un repertori dolç –amb algun salat– que Rondón fa 25 anys que madura. “No es tracta d’inventar la roda, sinó de fer les coses bé”, valora. Comença a comptar i li surten unes 50 referències: des d’un canònic croissant de mantega francès fins a un milfulls amb crema pastissera, també éclairs, profiteroles o pastís de llimona... Matèria primera excel·lent a preus populars (cafè amb llet del bo a 1,50 €). A l’hora d’esmorzar o berenar no es pot demanar més.
Detalls
Adreça |
Pere IV, 240 Barcelona 08005 |
---|---|
Transport | M: Poblenou |
Contacte | |
Horaris | De dt. a ds. de 9 a 20 h. Dg. de 9 a 18 h. |