Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Mood Swiss Fondue Experience

  • Bars i pubs, Bars d'hotel
  1. Mood Swiss Fondue Experience
    Foto: Mood Swiss Fondue Experience
  2. Mood Swiss Fondue Experience
    Foto: Mood Swiss Fondue Experience
Publicitat

Time Out diu

La pop-up de la millor gastronomia helvètica al Mood Rooftop Bar de l'hotel The One Barcelona torna aquest hivern: Mood Swiss Fondue Experience

Us encanta la fondue? No us perdeu la Mood Swiss Fondue Experience, un pop-up gastronòmic que celebra l'essència de la gastronomia helvètica, en la qual el mític plat a base d'olles bullint amb formatges suïssos són els grans protagonistes.

On menjar una fondue suïssa a Barcelona?

El Mood Rooftop Bar de l'hotel The One Barcelona es converteix en l'escenari perfecte per gaudir de la gastronomia suïssa en ple centre de la ciutat. La Mood Swiss Fondue Experience és a la terrassa de l'hotel des de l'11 de gener fins al pròxim 25 de març, cada dia de 13 h a 22.30 h i els preus varien segons els plats i els menús que vulgueu degustar.

La carta de Mood Rooftop Bar incorpora una selecció d'autèntiques fondues i altres plats típics helvètics, que podran demanar-se individualment o triant entre diversos menús on els millors formatges suïssos seran els grans protagonistes, encara que inclouran també altres propostes: deliciosos entrants i postres típiques suïsses. El comensal podrà triar entre diferents tipus de fondue, entre les quals destaquen una fondue de formatges suïssos ‘moitié moitié’, elaborada a base de dos formatges, fins a opcions més audaces amb GruyèreVacherin, Formatge Blau i Tête de Moine; però també de xocolata per als més llaminers i, fins i tot, de sabors sorprenents. L'addició de la fondue a la tòfona fresca melanosporum, una original fondue al cava com a picada d'ullet local i una singular fondue de tomàquet prometen sorprendre els paladars més curiosos.
Com a novetat en aquesta cinquena edició, s'incorpora una extraordinària varietat de Röstis de patata, acompanyats de diverses i originals guarnicions. 

La riquesa de la gastronomia amb plats helvètics típics no us decebrà. Alguns exemples són la Nüsslissalat, amanida típica dels cantons alemanys de Suïssa, elaborada amb canonges, ou, bacón i cruixent de pa i formatge o el salmó amb polenta Ticinese i oli d'herbes aromàtiques. I les postres no seran menys, a més de la fondue de xocolata 70% amb fruites, magdalenes i núvols, també us podreu demanar altres delícies tradicionals, com el strudel de poma i panses amb gelat de vainilla.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.h10hotels.com/es
Adreça
Contacte
900 444 466
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà