Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Música, copes i un ambient ple de glamur a l'Hotel Omm

A l'Hotel Omm podreu gaudir d'una barreja única a la ciutat: la millor gastronomia amb els germans Roca, música en directe i clubs per ballar tota la nit! Time Out en col·laboració amb mesqhotels.cat

Escrit per
Clara Narvion
Publicitat

Dijous a les 10 de la nit, entrem per la porta de l'Hotel Omm. Estem cansats de treballar tota la setmana, però en el mateix moment que posem un peu dins el hall ens envaeix una sensació de tranquil·litat: sofàs, taules amb grup d'amics, butaques i una música que ho envolta tot. Al lobby de l'hotel és ple de gent que s'ho passa bé, que parla i beu copes.

Al fons, darrera la llibreria, hi ha gent que sopa i tasta els exquisits plats que proposen els Germans Roca. És el Roca Bar, un espai divertit i fresc basat en les tapes per compartir i els plats del dia. Ampli, lluminós i amb còmodes sofàs, és un bon lloc per gaudir d'un àpat informal i de la seva cocteleria.

A la planta baixa del Moo, la gent que sopa es barreja amb els que només han anat a fer una copa. Còctels ben cuidats, vins i cerveses (demaneu la Rosita, és una cervesa artesana i local deliciosa) són la base d'aquesta proposta, de la que podreu gaudir qualsevol dia de la setmana.

Quan nosaltres vam anar, DJ Morti posava la música i ambientava la vetallada plena de gent de totes les edats. "Intento posar música per fer un viatge pel patrimoni emocional, però sempre amb qualitat", ens va explicar el DJ. A primera hora de la nit, la música és suau per permetre la conversa i la interacció, però poc a poc va pujant el beat per animar la festa.

A més, podreu gaudir de música en directe en dos passis diferents. Una de les cantants és Bárbara Pérez, que actuava el dijous que nosaltres vam anar. 'Light my fire', 'Back to blacky', 'If you could read my mind'... cançons de R&B conegudes per tots eren la base de la seva actuació.

Si voleu una mica més de festa, podeu baixar al OmmClub, que de dijous a dissabte posa música indie, pop i soul, per a que balleu fins a la matinada. Ambient elegant, eclèctic i ple de bon humor: relaxeu-vos ballant i gaudiu de l'ambient ple d'estil de l'Omm!

Si voleu més informació sobre els concerts i sessions dels hotels podeu consultar la web de mesqhotels.cat

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat