Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bar Virtual Moritz Barcelona
Moritz Barcelona

Endinseu-vos al nou bar virtual de Moritz!

Si trobeu molt a faltar quedar amb els amics en un bar o anar a escoltar música, Moritz obre un lloc virtual on fer-ho durant el confinament i on, fins i tot, podreu llegir la Time In Pocket!

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

Anar de bars a cop de click no se li havia acudit a ningú, fins que ens hem vist confinats! Qui no desitja sortir d’una vegada per quedar amb els col·legues en un bar? Si no voleu perdre el costum, ara podreu seguir fent-ho... de manera virtual! Moritz, la primera cervesa de Barcelona des de 1856, obre també el primer bar virtual de la ciutat. I us encantarà!

Només entrar, a la barra, trobareu uns sortidors que us facilitaran al màxim connectar-vos amb els amics, familiars, companys de feina o amb qui us vingui de gust a través de plataformes com Zoom, House Party o Hangouts. Amb els altaveus podreu accedir a una llista d’Spotify i posar bona música. Amb un comandament tindreu accés a una web de videojocs. Mitjançant els pòsters que decoren les parets, podreu gaudir dels continguts de festivals com Moritz Feed Dog, In-Edit i Festival OFFF, així com a dos curtmetratges a diari del Festival de Cinema de Sitges. I si el que voleu és llegir una estona, també trobareu la versió Pocket de la nostra revista.

Ah, que no hem demanat beguda encara! Us ve de gust una birra? Doncs en aquest bar, com en qualsevol altre, podreu demanar cervesa mitjançant els distribuïdors de Moritz. Trieu primer quina Moritz voleu (a cada ampolla obtindreu informació de cada producte). I si voleu saber més de cervesa, com s’ha fet la vostra varietat preferida o quina és la nota diferencial, podeu connectar directament amb el Mestre Cerveser de la Fàbrica Moritz Barcelona a través del sac de malta.

Ja ho sabeu, vestiu-vos per a l’ocasió i quedeu amb tothom al BarVirtualMoritz.Barcelona!

Recomanat

    Més de Time In

      També t'agradarà
        Publicitat