Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Olímpic Bar

Olímpic Bar

Bars i pubs El Raval
Recomanat
Olímpic Bar

Time Out diu

L’Olímpic Bar és un vòrtex al voltant del qual giren en espiral bohemis, hipsters, crusties, freaks del Raval, grups d’universitaris borratxos que volen veure el futbol, parelletes amb poca pasta a les butxaques... Aquest dinosaure, reviscut recentment per a felicitat dels arqueòlegs del mam, conserva el seu encant  primigeni, però ha tornat amb un lífting d’esperit tan bèstia que s’ha convertit en un deliciós contrast vivent: és un bar de vells que torna bojos els joves.

Amb un desplegament inhumà de rajoles dels setanta i un mobiliari de fusta cromada d’allò més kitsch,  l’Olímpic recorda el clàssic bar tronat ravalenc, i en essència ho és, però els seus reanimadors han aconseguit donar-li una pàtina de modernitat reciclada i una personalitat de clara influència hipster que funcionen molt bé.

Proveu de fer-vos amb els butacots de l’entrada –dignes del rebedor de la Pantoja de Puerto Rico– i des d’allà podreu tenir una visió privilegiada del tràfec –i del tràfic– del carrer Joaquín Costa. No hi ha porta, el bar està del tot obert a aquest aparador ravalenc.

Si mireu cap a dins, veureu que el local, amb les parets pintades de blau cian, s’estira tot seguint una barra metàl·lica proveïda d’un aparador de xarcuteria de barri ple de fruites de tota mena (fan uns sucs collonuts). Hi podreu passar el dia sencer matant el cuquet amb aperitius, tapes, amanides i pica-pica a preus de barri, gaudint d’un bon mojito o assaborint una canyeta de Moritz a 1,20 € tirada amb sapiència cervesera.

Com diuen els de Coca-Cola: beneït bar.

Per Òscar Broc

Publicat

Detalls

Adreça Joaquín Costa, 25
El Raval
Barcelona
08001
Transport Paral·lel (M: L2,L3)
Contacte
Horaris Dl. tancat. Dt. i dc. de 18 a 1.30 h. Dt. de 18 a 2.30 h. Dv. de 18 a 3 h. Ds. de 19 a 3h. Dg. tancat.
També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers