El jugador argentí Nicolás Laprovíttola, base del Barça de bàsquet, no es va quedar de braços plegats quan li van diagnosticar una lesió greu al genoll i al menisc a l’octubre del 2024. Lluny de caure en l’apatia, va aprofitar la llarga baixa per endinsar-se en el món del cafè d’especialitat i, el gener del 2025 va obrir la seva pròpia cafeteria: Sips Coffee Roasters, en ple Raval més amable i turístic. L’espai, amb grans finestrals i molta llum, té un ambient íntim amb barra i només cinc tauletes. Al centre del local hi brilla una Marzocco Officine Fratelli Bambi, una cafetera feta a mà a Florència, símbol del compromís amb la qualitat.
Els cafès que serveixen són d’origen colombià i etíop, i els torren ells mateixos. Laprovíttola no només hi ha posat el nom: ell mateix atén, especialment a les tardes i els caps de setmana. El jugador està encantat de fer un espresso o un filtre als clients que el reconeguin, tot i que admet amb humor que encara no domina l’art del latte com els triples. Per acompanyar el cafè, ofereixen torrades dolces amb mantega de cacauet, melmelada i festucs, salades amb alvocat i també pastís de banana i rolls de canyella.