Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Sips Drinkery House

 • Bars i pubs
 • Esquerra de l’Eixample
 • preu 2 de 4
 • 5 de 5 estrelles
 • Crítica de Time Out
 1. Sips
  Foto: Mireia Rodríguez Sips
 2. Pera, trago de Sips
  Foto: Mireia Rodríguez Pera, trago de Sips
 3. Simone Caporale i Marc Àlvarez en Sips
  Foto: Mireia Rodríguez Simone Caporale i Marc Àlvarez en Sips
Publicitat

Time Out diu

5 de 5 estrelles

Sips reuneix Marc Álvarez (ex-cap de cocteleria d'Albert Adrià) i Simone Caporale, quatre vegades millor cocteler del món a The Artesian de Londres: dos dels millors 'bartenders' del món en una cocteleria sense barra que va ser nomenada Millor bar del món per la llista World's 50 Best Bars 2023. Tu veus unes illes de treball on el bàrman treballa dins i fora i la gent seu en taules. "Així com hi ha restaurants amb cuina oberta, això és una cocteleria amb barra oberta, i evites l'efecte de quatre que miren asseguts a la barra, i la resta estrets sense veure res", diu Álvarez. El local és fosc, fresc, còmode, elegant, com ha de ser una cocteleria.

Els uneix el respecte a les normes de la cocteleria clàssica i al mateix temps a les noves tendències. Això s'ha traduït en una carta amb una part de creació pròpia, i una reinterpretació de clàssics. Tragos d'aquells que us deixaran bocabadats: com un Crypto, que es beu posant el nas en una càmera olfactiva, semblant a un ou obert: beus una base de ginebra, kiwi clarificat i Armanyac Calvados, i tens fulles d'estragó, farigola i llorer a la cambra, a prop del nas. Beus allò que olores! O el Pera + Pera + Pera. Un còctel de pera ... Fet amb un destil·lat de pera, suc de pera i xarop de pera! I servit en una pera de cera d'abella! Bullinià del tot.

També tenen una altra característica que encara els fa més singulars: una zona diferenciada del bar, Esencia by Sips, que ofereix un menú degustació de cóctels en vuit tragos! La posada en escena i la delicadesa de cadascun dels còctels és magistral. Tragos lleugers i molt elegants que evoquen un bosc –com el preparat amb fino, ceps i licor de pi– o que combinen la frescor i acidesa del calamansi amb el fumat profund del whisky Laphroaigh.

Com als menús degustació dels restaurants, aquí també hi ha diferents seqüències. En concret, quatre, i dues begudes a cadascun d'aquests passos. I més que temporalitat marcada pels ingredients, aquí hi ha una autoexigència de renovació i creativitat que, asseguren, els portarà a renovar la proposta cada tres mesos. 

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
Muntaner, 108
Barcelona
08036
Contacte
619 641 402
Transport
Hospital Clínic (M:L5)
Preu
€€
Horaris
Dm. a ds. de 18:30 h a 2 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà