Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Mahou us porta tapes d'altura amb la ruta Tasta'm per Mandri

Mahou us porta tapes d'altura amb la ruta Tasta'm per Mandri

La ruta Tasta’m per Mandri de Mahou arriba al barri de la Bonanova per omplir de tapes ‘gourmet’ el carrer Mandri i els seus voltants

Per Time Out en col·laboració amb San Miguel |
Advertising
Tasta'm per Mandri de Mahou
Foto: Alba Garcia Tasta'm per Mandri de Mahou

Les possibilitats artístiques i culinàries de les tapes són tan àmplies que per molt que siguin plats típics de la nostra gastronomia, sempre seran tot un món per descobrir. Ara, teniu l’oportunitat d’assaborir aquests petits plaers pel paladar en forma d’una ruta gourmet única anomenada Tasta'm per Mandri: fins al 8 de desembre, quinze locals del carrer Mandri i els seus voltants us esperen amb una oferta insòlita que inclou una tapa d’autor i una mitjana Mahou. Alguns, fins i tot, tindran música en directe i tastos de cervesa a partir del vespre.

Tasta'm per Mandri de Mahou
Foto: Alba Garcia

Un barri de fogons

Al llarg de tot l’eix comercial de Mandri trobareu locals de llarga tradició culinària com l’emblemàtic Escocés, d’una decoració clàssica que us transportarà directes el 1955 – any en què es va fundar – i que oferirà un deliciós ou farcit de tonyina i maionesa acompanyat d’amanida russa. Pels amants de la carn, al paradís carnívor de Bovinum, carnisseria-xarcuteria gourmet, podreu devorar un steak tartar de carn de vedella de primera qualitat que us farà llepar els dits.

I si sou més de marisc, a l’OUT, que sempre sorprèn amb les seves creacions de productes de mercat, degustareu una pizzeta elaborada amb massa casolana, formatge comté, gamba i bolets acabats de recollir del bosc!

Tasta'm per Mandri de Mahou
Foto: Alba Garcia

Més que tapes!

Hi haurà locals que, a més d’oferir el maridatgede tapes i cerveses Mahou, també seran escenari de vespres de concerts acústic i elèctrics. Al Montesquiu podreu moure els peus alhora que gaudiu d’una truita de bacallà amb alls tendres i piparra, i al Pervers, un deliciós cabdell d’enciam farcit de sèpia, un puntet picant i calamarsets a l’andalusa es desferà a la boca!

A més, al restaurant Molina, especialitzat en cuina moderna de tocs clàssics, i al Café Doré, de cuina mediterrània, també us esperarà un tast per descobrir els colors de la cervesa Mahou.

Consulteu les dates dels concerts i els tastos a la web i traceu el vostre itinerari per assaborir la cara més deliciosa del barri!

You may also like

    Advertising