Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Un nou refrany a mida!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Oriol Miralles

Un nou refrany a mida!

Un kit bàsic per a cuiners domèstics amb un refrany com a disseny.

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

Els creatius de la Moritz llancen per a aquesta tardor un nou refrany: “No diguis mai d’aquesta Moritz no en beuré”. Un disseny purament gràfic i amb to irònic que remet a la saviesa popular i, alhora, convida a abandonar els prejudicis i tastar totes aquelles especialitats cerveseres que vagin sorgint de la Moritz Beer Lab.
Es plasma en una col·lecció d’objectes de cuina que s’insereix dins de la línia de productes Refranys Moritz. Aquest kit pràctic i bàsic, pensat especialment per a cuiners domèstics, inclou estris de fusta (forquilla i cullera), drap de cuina i davantal. El minimalisme del disseny concebut per ISOL, amb la tipografia i el concepte com a principals protagonistes, es recolza en l’alta qualitat dels materials amb els quals està realitzada cada peça, i crea un efecte elegant i modern, a parts iguals. El davantal i el drap estan fets amb un cotó d’un gramatge molt superior a l’habitual, i les nanses i els tirants, de cuir, inclouen un sistema que permet retirar-los abans de rentar-los.
És, sens dubte, el regal ideal, funcional i divertit, per a aquell amic que sempre fa les paelles, el germà que presumeix de la truita de patates o aquella parella que encara promet que el pròxim dia cuinarà ell. No ho dubteu! Això sí, cal acompanyar-lo d’una Moritz ben fresca! ■

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising