Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Un plaer per endolcir el Nadal

Un plaer per endolcir el Nadal

Els panettones de Triticum ja estan disponibles a la Moritz Store

Per Time Out en col·laboració amb Moritz |
Advertising

El nadal és la millor època per gaudir sense remordiments d’un dels grans invents de la humanitat: el panettone. El seu origen es remunta a cinc segles enrere, quan un jove aristòcrata es va enamorar de la filla d’un pastisser de Milà. Per amor, es va fer passar per aprenent de pastisser i va inventar un pa ensucrat en forma de cúpula amb fruites confitades. Els milanesos acudien en massa a la pastisseria per demanar un ‘pane di Toni’ que es va acabar convertint en panettone. Moritz vol endolcir el Nadal i per això a la seva botiga ja podeu trobar panettones de Triticum, que estan elaborats amb tota la cura del món seguint la recepta tradicional i original, és a dir amb lievito o llevat natural, fruita confitada, xocolata negra i ametlles. Aquest pa dolç té un procés de fabricació de cinc dies: el primer dia s’elabora el lievito, per a la massa mare. El segon dia es fa el primer amassat i es deixa fermentar durant 24 hores. El tercer dia es fa el segon amassat i s’hi afegeixen els ingredients del farcit. El quart dia s’hi afegeix la guarnició i es fa la cocció. I quan ja està cuit, es penja del revés durant 24 hores. El resultat és deliciós! Ho voleu comprovar? Aneu a la Moritz i deixeu-vos embriagar per l’esperit nadalenc.

Advertising