Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Un plaer per endolcir el Nadal

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Un plaer per endolcir el Nadal

Els panettones de Triticum ja estan disponibles a la Moritz Store

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

El nadal és la millor època per gaudir sense remordiments d’un dels grans invents de la humanitat: el panettone. El seu origen es remunta a cinc segles enrere, quan un jove aristòcrata es va enamorar de la filla d’un pastisser de Milà. Per amor, es va fer passar per aprenent de pastisser i va inventar un pa ensucrat en forma de cúpula amb fruites confitades. Els milanesos acudien en massa a la pastisseria per demanar un ‘pane di Toni’ que es va acabar convertint en panettone. Moritz vol endolcir el Nadal i per això a la seva botiga ja podeu trobar panettones de Triticum, que estan elaborats amb tota la cura del món seguint la recepta tradicional i original, és a dir amb lievito o llevat natural, fruita confitada, xocolata negra i ametlles. Aquest pa dolç té un procés de fabricació de cinc dies: el primer dia s’elabora el lievito, per a la massa mare. El segon dia es fa el primer amassat i es deixa fermentar durant 24 hores. El tercer dia es fa el segon amassat i s’hi afegeixen els ingredients del farcit. El quart dia s’hi afegeix la guarnició i es fa la cocció. I quan ja està cuit, es penja del revés durant 24 hores. El resultat és deliciós! Ho voleu comprovar? Aneu a la Moritz i deixeu-vos embriagar per l’esperit nadalenc.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising