Oriol Miralles

Un tast per semblar experts

Els indecisos no haureu de triar només una cervesa!

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

La rossa, la negra, la fumada i la triple malta. No és el títol d’una pel·lícula del far west, són les quatre especialitats fresques de Moritz. Ara teniu l’oportunitat de tastar-les totes amb la degustació que us proposen des de la Fàbrica Moritz. El tast inclou la Clàssica, l’Epidor, la Fum Fum Fum –elaborada amb maltes fumades, caramel·litzades i torrefactes– i una de les joies de la casa: la Negra! Les cerveses se serveixen en gots de 12 centilitres, la mida ideal per fer un tast amb fonament i apreciar les particularitats de cada sabor. Si no sabeu quina birra triar, no hi penseu més! Moritz posa les seves quatre creacions i vosaltres poseu el bon humor i la gola. Podreu triar la vostra preferida? 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat