Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Una creació refrescant i bestial!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Oriol Miralles

Una creació refrescant i bestial!

El seu gust tornarà bojos els amants de la cervesa forta

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

De tots els productes que han sortit del Moritz Beer Lab, cap d’ells és comparable a la nova proposta d’aquesta primavera. Amb un nom tan suggeridor com La Bèstia, es tracta d’una cervesa forta, ideada a l’estil actual més popular de cerveses belgues, les Belgian Strong Golden Ale.

La nova creació de Moritz suposa l’equilibri perfecte entre tradició i modernitat, ja que el producte s’envelleix en botes de roure americà i francès per tal d’aconseguir un resultat únic, amb una amargor de 30° i una gradació del 8%. Aquesta cervesa fresca cobrirà el vostre paladar amb matisos aromàtics de vainilla i aromes especiades i afruitades.

I, si us agraden les sorpreses, prepareu-vos, perquè La Bèstia amaga un producte que tornarà bojos els amants de la cervesa contundent... Aquesta és la nova aposta del Moritz Beer Lab, que va néixer l’any 2016 amb la intenció de crear un espai on l’Albert i el Germán, els mestres cervesers de Moritz, poguessin idear nous estils de cervesa. Aquest projecte ens ha permès tastar creacions com la Moritz Blat, la Scottish, la Moritz Cítrics i ara, La Bèstia! Una cervesa només apta per als paladars més valents... Us atrevireu a tastar-la?

Fàbrica Moritz. Ronda de Sant Antoni, 39. M: Sant Antoni.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising