Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bar de Retro

Vespres de birra i espectacles

El Bar de Retro és un espai ideal per prendre una Epidor i gaudir de moltes activitats

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

Hi ha bars que són autèntics temples de la vida social. Punts de trobada on, més enllà de prendre-hi alguna cosa i menjar, podeu riure, ballar i conèixer gent.

Teniu ganes de descobrir un d’aquests locals on sempre hi passa alguna cosa? Doncs a Gràcia trobareu el Bar de Retro, un espai que forma part del cicle de concerts Epidor. Aquest bar de nit programa activitats durant tota la setmana, a més de concerts amb música en directe. Els dimarts, per exemple, es transforma en una pista de ball, on el swing, el jazz i el lindy-hop sonen segons la demanda dels balladors. Entre ball i ball, podeu prendre una Epidor per recuperar forces o, si ho preferiu, també tenen la Moritz fresca i la 0,0.

Els dijous, el Bar De Retro acull un xou de teatre improvisat en anglès en què tothom pot participar i, l’últim diumenge de cada mes, no us perdeu un micro obert de música tradicional modernitzada. Totes aquestes propostes tenen entrada lliure i només cal que hi porteu les ganes de passar-ho bé.

Si us ve de gust sopar alguna cosa, també compten amb una carta de tapes i entrepans vegans que mariden perfectament amb la vostra Moritz. Si us animeu, podeu acabar la vetllada fent una partideta al futbolí i gaudint de bona música dels 80.  

Torrent de l’Olla, 141. M: Fontana. 667 003 465.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat