Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Viatge a través de la cervesa

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Sierra Nevada Moritz
Oriol Miralles

Viatge a través de la cervesa

La cervesa Sierra Nevada, convidada especial a la Fàbrica Moritz Barcelona, és pionera en el moviment craft

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

La Fàbrica Moritz Barcelona compta, des del 7 de maig, amb una convidada molt especial: la cervesa Sierra Nevada. Es tracta d’una cervesa americana pionera en el moviment craft, que té l’objectiu de promoure i donar protagonisme a cerveses independents: petites joies artesanes que aporten una singularitat deliciosa al mercat.

Els amants de la bona cervesa saben que no hi ha res millor que descobrir nous gustos que puguin aportar un toc diferencial al seu paladar. Voleu conèixer tots els detalls de la Sierra Nevada? Si la demaneu en ampolla, podreu escollir entre la Pale Ale (5,6°), la Torpedo o la Tropical Torpedo, i si preferiu tastar-la de tirador, podreu escollir entre la Pale Ale (5°) i la Torpedo, totes dues en gots de 30 cl. La setmana passada va passar per la Fàbrica Moritz Barcelona el guru de la cervesa artesana Ken Grossman, fundador de Sierra Nevada. Va ser una trobada amb gran èxit de convocatòria en què Grossman va parlar de la història de Sierra Nevada i de com va passar de produir cerveses al soterrani de casa seva a crear tot un imperi. També va fer un tast dirigit de cervesa per gaudir de cada matís com un bon expert i, finalment, l’Albert Viaplana –mestre cerveser de la Moritz– li va oferir tastar l’última creació de la casa: la Bèstia. Si us moriu de ganes de saber quin gust té aquesta meravella escumosa, acosteu-vos a la Fàbrica Moritz i deixeu-vos endur pel sabor de Sierra Nevada, us transportarà amb el primer glop!

Fàbrica Moritz Barcelona. M: Sant Antoni. 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising