Bar Castells

Bars i pubs, Bars de tapes El Raval
  • 3 de 5 estrelles
3 M'encanta
Guarda-ho
Bar Castells
©Maria Dias
Bar Castells

Què té, el bar Castells? Tot i res. És un bar dels de tota la vida, amb cambrers de camisa blanca atrafegats amunt i avall que et serveixen amb aquella barreja de professionalitat i familiaritat tan particular de l’hostaleria barcelonina (amb aquell punt d’humor o mal humor –sempre dins de la correcció– que depèn del dia), un interior baixet i atapeït de tauletes sota parets de maó vist, una carta de tapes clàssica (patates braves, taules d’embotits i formatges, entrepans, croquetes, anxoves), barra de marbre, porta de fusta i pernils al sostre.

Els preus són assequibles, la clientela ben variada (és cèntric i hi passa tothom, gent del barri, turistes, jovenalla) i sempre està ple però de seguida trobes lloc. Què té, el bar Castells? És un bar dels de tota la vida, sí, i ja no en queden tants, i al centre, els pots comptar amb els dits d’una mà.

Té una terrassa fantàstica a la plaça del Bonsuccés, un lloc esplèndid per seure a contemplar els passavolants tranquil·lament mentre fas un mos sense perdre un ronyó a canvi. Té un tros de barra oberta a l’exterior on clavar-hi el colze, dret, mig a dins mig a fora, que als fumadors els encanta. Té un magnífic bufet de fusta fosca que s’alça com una mola plena d’ampolles rere el mostrador de tapes.
Es nota que acumula un segle de vida i això el fa un bar clàssic, d’aquells que ho tenen tot en general i res en particular: d’aquells que tant ens agraden.

Per Martí Sales

Publicat

Lloc de la ubicació Bar Castells
Contacte
Adreça Plaça del Bonsuccés, 1
Barcelona

Horaris De dilluns a dijous de 8 a 1 h. Divendres i dissabte fins a les 2.30 h. Diumenges, tancat.
Transport Catalunya (L3-L1)
LiveReviews|0
2 people listening