Boca Grande

Bars i pubs, Cocteleries Dreta de l'Eixample
Recomanat
  • 5 de 5 estrelles
  • 3 de 5 estrelles
(2Comentaris)
33 M'encanta
Guarda-ho
Boca Grande
Boca Grande

La imponent cocteleria del restaurant Boca Grande és una de les parades nocturnes més chic de Barcelona. Tot i els preus parisencs, només tinc paraules d’emoció etílica per al gintònic de Hendrick’s amb rodanxa de cogombre que em van servir: dels millors que he tastat en molt de temps. Haureu de escanyar la Visa, d’acord,  però l’aposta és segura; les barres d’aquest Olimp només facturen ambrosia per decret.

Als alcohols de primera categoria, s’hi afegeix una decoració luxosa, inspiradíssima, irresistible per als cool hunters. El local aixopluga una clientela selecta i adinerada; no resulta difícil enxampar algun prohom de la faràndula catalana, algun esportista d’elit o alguna model. I l’interiorisme està a l’alçada de les circumstàncies pecuniàries del personal. Animals dissecats, mobiliari d’autor, teles de qualitat, miralls victorians, fotografies antigues... Tot repartit en diferents nivells i amb l’afegitó d’una terrasseta miraculosa per als esclaus de la nicotina. Un prodigi del disseny, en definitiva, que no us acabareu en una sola visita: obligatori tornar-hi per descobrir tots els racons.

Fins i tot han cuidat els detalls en el que es podria considerar el millor lavabo de Barcelona, un espai màgic ubicat a les catacumbes del local que recorda, per estètica, als decorats d’Eyes Wide Shut. Un WC cinc estrelles amb programació de DJ i música dance –heu llegit bé- que fusiona els conceptes de latrina i pista de ball amb originalitat i elegància. Boca Grande? I tant que sí, de tan oberta que us quedarà

Per Òscar Broc

Publicat

Lloc de la ubicació Boca Grande
Contacte
Adreça Ptge. de la Concepció, 12
Eixample Dret
Barcelona
08003
Horaris Cada dia, de 17 a 2.30 h
Transport Diagonal (M: L3,L5)

Average User Rating

3 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:1
  • 4 star:0
  • 3 star:0
  • 2 star:0
  • 1 star:1
LiveReviews|2
1 person listening
Maria

Sens dubte el millor local de la ciutat,la decoració i l'ambient inmillorable, el servei excelent i la qualitat del menjar sobretot del peix excepcional. Barcelona necessita més llocs així, felicitats al seu equip.

Joan

Discrepo molt amb la vostra valoració... ja hi he anat 3 vegades pensant sempre que allò viscut amb anterioritat no podia ser veritat...però si. Totes elles he pogut veure que a part de ser car pel que s'ofereix els cocktails no són ni de bon troç com d'altres locals/cockteleries del mateix eixample. El restaurant deixa molt a desitjar però el pitjor de tot sense cap mena de dubte va ser el mal serveix que he experimentat en totes les ocasions. La única cosa realment bona del Boca Grande és la excellent decoració i el local en sí... és un escàndol pels sentits... a part d'això.. res més.