Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Hey Ho! Bar

Hey Ho! Bar

Bars i pubs El Raval
3 de 5 estrelles
Hey Ho
Ivan Giménez Hey Ho

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Barcelona està plena de cicatrius: el creixement, el turisme i un urbanisme institucional no gaire preocupat per la història o la qualitat de vida dels barcelonins l’han deixada com un sant Llàtzer. El que és remarcable és la capacitat de regeneració que té la ciutat: sembla que per sota sempre bulli i que tan bon punt un negoci tanca o una illa de cases s’enderroca, algú n’estigui disposat a agafar el relleu.

Davant d’un d’aquests buits, l’antiga seu de la General Elèctrica d’Espectacles, a tocar de les Drassanes, hi havia un puticlub de mala mort, com tants d’altres del Barri Xino. La glòria de la famosa Criolla del carrer del Cid, també allà al costat, s’havia esvanit dècades abans i no se’ls va empeltar. Després hi va haver un bar de dominicans. Ara és el Hey Ho! Bar. Al Hey Ho! s’hi escolta punk-rock, hardcore i metall. Al Hey Ho!, si un dimarts de set a deu hi vas amb el teu skate i fas un bon truc a la petita pool o quart de pipe que tenen enganxada al final de la barra, et donen cinc xarrups. Al Hey Ho! hi pots menjar entrepans d’omnívor o vegans fins a mitjanit. Hi fan acústics. Hi fan el Barça.

Fins a les onze la canya val un euro i te la posen amb unes olives, uns cacauets... És un bar fet per apassionats del tema: el Maxi i la Sol, propietaris de la botiga homònima dedicada a l’skateboarding del carrer de Ferlandina, i en Ramon, cantant de Twin Wolf i exencarregat de les nits guitarreres del Moog, que tan poc van durar.
Al Hey Ho!, hi trobareu la companyia del rock’n’rollers barcelonins més hardcoretes: gorres, tatuatges i moltes ganes de gresca.

Per Martí Sales

Publicat

Detalls

Adreça Mina, 3
Raval
Barcelona

Transport Paral·lel (M: L2-L3)
Horaris Cada dia de 9 a 2.30 h. Dg. tancat
També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers