Old Fashioned

Bars i pubs, Cocteleries Vila de Gràcia
Recomanat
  • 5 de 5 estrelles
  • 5 de 5 estrelles
(1Comentari)
8 M'encanta
Guarda-ho
Old Fashioned
©Irene Fernández
Old Fashioned

A l’Old Fashioned, no hi vas a veure, hi vas a beure. El local és petit, està decorat amb gust i resulta acollidor, però on es cou la teca de veritat és a la barra. El Luca i el Bruno –italià i portuguès respectivament– vesteixen amb armilla i corbata, impecables, tenen experiència internacional i són uns estetes del còctel sense por d’experimentar; dos dels millors bàrmans que m’he trobat en aquesta santa ciutat.

Em posen un Martini Tiramisú, un caprici extravagant, sorprenentment agradable a la boca. És com beure el pastís italià en format líquid. El Luca m’explica que el Bloody Mary arrossega masses, i que hi ha gent que es presenta al local al migdia per beure-se’n un. El posa sobre la barra com si fos una aparició mariana i tasto un Bloody Mary tunejat que mereix figurar entre els més grans de Barcelona –l’acompanyen amb unes perles de llimona i pebre que s’han de paladejar després de la copa–. Impressionant.

També em preparen un Old Fashioned 2.0, Fashionista li diuen ells, una delicatessen de bourbon amb bola gegant de gel i una barreja especial marca de la casa, amb fruits secs torrats in situ amb un bufador. El Luca no en té prou, vol liquidar-me i em fa un Bowery, amb Jägermeister, tequila, canyella i una infusió de Chartreuse i romaní, flamejada davant els meus nassos. El tasto, levito uns segons i m’adono que he descobert una barra on s’acabaran afartant de la meva cara. Com diria Terminator: tornaré.

Per Òscar Broc

Publicat

Lloc de la ubicació Old Fashioned
Contacte
Adreça Santa Teresa, 5
Gràcia
Barcelona
08012
Horaris Dl. de 17 a 2 h. De ma. a ju. de 12 a 2 h. Vi. de 12 a 3 h. Ds. de 16 a 3 h. Dg. de 17 a 2 h.
Transport Diagonal (M: L3)
LiveReviews|1
1 person listening
Laura

Un lloc realment acollidor on compartir un gran moment, tan pel seu ambient com per qualsevol dels seus còctels que et vingui de gust tastar. Recomanable qualsevol Gintònic i sobretot el Tiramisú, estan impressionants !!!!! Però si ets dels atrevits consulta en Luca o en Bruno i ja veuràs com no et decebran.