Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right BASES LEGALS 'Giselle' + sopar Temporada Alta

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

BASES LEGALS 'Giselle' + sopar Temporada Alta

BASES LEGALS 'Giselle' + sopar Temporada Alta

Advertising

Time Out

Concurs

TERMINIS I CONDICIONS

 

 COM PARTICIPAR

 

Aquest concurs està organitzat per Time Out Spain Media SL (“Time Out”) conjuntament amb Temporada Alta i restaurant El Boira (“Proveïdor del premi”). Completi les seves dades al formulari corresponent i serà part d’un sorteig, del qual se seleccionarà un guanyador a l’atzar (la “Participació”). Enviï la seva Participació al completar el formulari de participació disponible al següent enllaç: https://www.timeout.cat/barcelona/ca/que-fer/sorteig-espectacle-temporada-alta-sopar y https://www.timeout.es/barcelona/es/que-hacer/sorteo-espectaculo-temporada-alta-cena entre el 25 de novembre i el 3 de desembre per tenir una oportunitat de sortir seleccionat per una entrada doble per l’espectacle ‘Giselle’ el divendres 6 de desembre a l’Auditori de Girona i un sopar per a dues persones al restaurant El Boira (el “Concurs”).COM FUNCIONA

 

Completi la seva Participació ingressant les dades corresponents al formulari de participació i serà part d’un sorteig en el qual se seleccionarà un guanyador a l’atzar.

TERMINIS I CONDICIONS GENERALS DEL CONCURS

1

El concurs comença a les 12:15 a.m. del 25 de novembre (la “Data

d’inici”). El concurs finalitza a les 11:45 p.m. del 3 de desembre

(la “Data de finalització”)

2

Podran participar del Concurs tots els residents a Espanya que siguin majors de 18 anys, amb excepció dels empleats de Time Out i del Proveïdor del premi, els seus representants i contractistes i els seus familiars.

3

No s’acceptaran Participacions múltiples.

4

En carregar la seva Participació, vostè entén que formarà part del Concurs i està d’acord amb les normes del Concurs (les “Normes”). Time Out es reserva el dret de no admetre qualsevol Participació dins del Concurs en qualsevol moment si té motius per creure que el participant ha incomplert alguna de les Normes.

5

Els participants mantindran els drets d’autor respecte de les respectives Participacions que enviïn per aquest Concurs. Tanmateix, els participants accepten que, a l’enviar una Participació en el Concurs, li atorguen a Time Out una llicència lliure del pagament de regalies, perpètua i irrevocable per a utilitzar i tornar a publicar la seva Participació. Això inclou que Time Out comparteixi la Participació mitjançant les xarxes socials i publicacions arreu del món a qualsevol de les seves publicacions, llocs web o materials publicitaris.

6

Time Out notificarà el guanyador per telèfon o per correu electrònic dins dels 5 dies posteriors a la Data de finalització.

7

El guanyador serà seleccionat a l’atzar per un sorteig a realitzar-se amb totes les respostes correctes. 

8

El paquet del premi inclou una entrada doble per l’espectacle ‘Giselle’ el divendres 6 de desembre a l’Auditori de Girona i un sopar per a dues persones al restaurant El Boira (el “Paquet del premi”).

9

Totes les Participacions han de ser enviades per l’escriptor original de la Participació.

10

Al guanyador se li pot requerir que participi en campanyes publicitàries, la qual cosa pot incloure prendre-li una fotografia amb finalitats publicitàries i de premsa.

11

Totes les Participacions que Time Out consideri inapropiades o ofensives quedaran desqualificades.

12

Temporada Alta i el restaurant El Boira proveirà el Paquet del premi,

El qual és subjecte als seus terminis i condicions, disponibles al final d’aquests Termes i Condicions.

13

Es notificarà al guanyador utilitzant la informació de contacte enviada al moment de pujar la seva Participació. Se li pot demanar al guanyador que presenti identificació.

Aquell guanyador amb el qual no sigui possible comunicar-se o que no torni a comunicar-se dins de les 48 hores d’haver sigut notificat quedarà desqualificat.

D’aquesta manera perderà el dret a la recepció del premi, no rebrà  cap compensació i se seleccionarà a un participant suplent com a guanyador alternatiu.

14

Es podrà obtenir el nom del guanyador mitjançant una sol·licitud escrita dins d’un sobre amb direcció i segell enviat a Time Out Spain Media SL, Plaça Reial, 18, 1r 08002 Barcelona. Aquesta solicitud escrita ha d’indicar quin és el concurs pel qual se sol·liciten les dades del guanyador. També es podrà obtenir el nom del guanyador per correu electrònic a competitions@timeout.com. La data límit per realitzar això és el 21 d’agost.

15

La selecció del guanyador per part de Time Out és final i vinculant pels participants. No s’atendrà cap reclam.

16

El Paquet del premi no és negociable, transferible ni reemborsable.

17

Time Out no es responsabilitza per les pèrdues o els danys causats de qualsevol forma, incloent-hi, a mode d’exemple, els danys indirectes o les lesions personals patides o suportades en relació amb el Paquet del premi (amb l’excepció de la mort o les lesions personals causades per la pròpia negligència de Time Out).

18

En cas de circumstàncies imprevistes, Time Out i el Proveïdor del premi es reserven el dret de reemplaçar el Paquet del premi per un alternatiu d’igual o major valor.

19

Time Out no es responsabilitza en cas que el Proveïdor del premi refusi a entregar el premi.

20

Time Out i el Proveïdor del premi no seran responsables per l’incompliment de les seves obligacions o per l’endarreriment en el compliment de les seves obligacions en cas d’accions, omissions o circumstàncies que estiguin fora del control raonable per part de Time Out o del Proveïdor del premi i que impedeixin que Time Out i el Proveïdor del premi compleixin amb les Normes. Time Out es reserva el dret de modificar, endarrerir, posposar o cancel·lar el Concurs en cas de circumstàncies que excedeixin el seu control raonable.

21

Aquest Concurs i les Normes es regiran per les lleis del Regnat d’Espanya i estan sotmesos a la jurisdicció exclusiva dels tribunals espanyols.

22

Al participar en aquest Concurs, tots els participants presten el seu consentiment perquè

23

Time Out processi la seva informació personal amb els fins de portar endavant aquest Concurs.

24

L’organitzador d’aquest Concurs és Time Out Spain Media SL, Plaça Reial, 18, 1r 08002 Barcelona i totes les referències a Time Out signifiquen Time Out Spain Media SL. Time Out tindrà el dret d’atorgar llicències a les seves empreses associades i llicenciataris respecte a qualsevol dret atorgat a Time Out.

 

TERMINIS I CONDICIONS ESPECÍFIQUES DEL PREMI

 

El premi no es pot substituir pel seu valor econòmic. L’espectacle i el sopar estan subjectes a les dates indicades.

 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising