Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Bases legals del sorteig de La Grossa de La Diada 2023

Terminis i condicions

Publicitat

BASES DE PARTICIPACIÓ DE LA PROMOCIÓ COMERCIAL “GUANYA DOS MILIONS D'EUROS AMB TIME OUT I LA GROSSA DE LA DIADA 2023”

Primera – Objecte

Time Out Barcelona organitza la promoció comercial “Guanya dos milions d'euros amb Time Out i La Grossa de La Diada” amb la finalitat d’obsequiar amb un bitllet del número 28.118 de La Grossa de La Diada 2023 a cadascuna de les 15 primeres persones que arribin al punt indicat i contestin correctament la contrasenya que es facilitarà per les xarxes de Time Out.

Cadascun dels guanyadors del bitllet de loteria La Grossa de La Diada 2023 podria guanyar dos milions d'euros en cas que aquest número i sèrie resultés guanyador del primer premi del sorteig La Grossa de La Diada que se celebrarà el dia 11 de setembre del 2023.

Segona – Característiques del concurs

2.1 Àmbit subjectiu

La participació en el concurs és oberta a totes les persones majors d’edat i, especialment, a aquelles que són lectores de la revista Time Out Barcelona i seguidores de La Grossa.

2.2 Forma de participació i mecànica

Durant els 10 dies anteriors al sorteig, a les xarxes socials de Time Out es publicarà un vídeo reel que donarà pistes que permetran conèixer quin és el lloc o establiment de Barcelona on els lectors de Time Out podran aconseguir el premi.

El dia 7 de setembre del 2023, a les 13’30 hores, una persona de l'equip de Time Out estarà en aquest lloc o establiment per a repartir 1 bitllet de La Grossa de La Diada a cadascun dels 15 primers lectors que es presentin i diguin correctament la contrasenya demanada via xarxes. 

S’atendrà als concursants per estricte ordre d'arribada davant la persona de l’equip de Time Out situada al lloc indicat. Les primeres 15 persones que comuniquin correctament la contrasenya seran les guanyadores del concurs.

Cas que el primer concursant digui de forma incorrecta la contrasenya, no podrà ser premiat ni tindrà una segona oportunitat, passant el torn al següent concursant per ordre d’arribada, i així successivament.

La persona de l'equip de Time Out entregarà en aquell mateix moment a cadascun dels guanyadors un bitllet del número 28.118 de la loteria La Grossa de La diada 2023.

En participar al concurs, els guanyadors accepten explícitament que Time Out prengui imatges en format fotogràfic i vídeo per compartir a les xarxes socials pròpies per fer difusió d'aquest concurs.

Els posts es compartiran a xarxes amb el hashtag #LaGrossaDeTimeOut. Cada participant només pot obtenir un sol bitllet de La Grossa de La Diada 2023.

Tercera – Condicions i limitacions a la participació

Els participants en la promoció han de ser majors d’edat.

No pot participar personal adscrit a Time Out Barcelona, així com tampoc cap persona relacionada professionalment amb aquesta promoció comercial, o amb la publicitat d’aquesta.

Quarta – Dret d’ús d’imatge i veu i dades de caràcter personal

El fet de participar en aquesta promoció comercial implica el consentiment per a l’ús del nom i cognoms, la difusió de la imatge i la reproducció de la veu dels guanyadors beneficiaris de la promoció, de manera que Time Out Barcelona es reserva el dret d’ús sobre els esmentats conceptes amb finalitats exclusivament publicitàries i de promoció comercial de Time Out Barcelona, inclosos qualsevols drets de reproducció o distribució, sense cap limitació ni temporal ni geogràfica, i sense que els participants puguin reclamar cap indemnització econòmica ni per cap altra concepte per l’exercici dels esmentats drets per part de l’organització.

Cinquena – Acceptació de condicions

Totes les persones participants d’aquesta promoció, pel sol fet de participar-hi, accepten les condicions que la regeixen i el criteri i la decisió que Time Out Barcelona adopti sobre qualsevol qüestió que se’n derivi.

Sisena – Altres estipulacions

Aquestes bases són accessibles a través del web de Time Out Barcelona http://www.timeout.cat. Time Out Barcelona, es reserva el dret de modificar les condicions de la present promoció en qualsevol moment, i fins i tot d'anul·lar-la o deixar-la sense efecte, sempre que hi concorri causa justificada. En aquests supòsits, Time Out Barcelona, es compromet a comunicar a través de la seva pàgina web les bases modificades, o si escau, l'anul·lació de la promoció en el seu conjunt, de manera que tots els participants en siguin coneixedors.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat