Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

BASES LEGALS vins DO Penedès

Termes i condicions

Publicitat

COM PARTICIPAR

Aquest sorteig està organitzat per Time Out Spain Media SL (“Time Out”) conjuntament amb DO Penedès (“Proveïdor del premi”). Segueixi a Time Out Barcelona i DO Penedès a Instagram i segueixi les condicions del post específic del sorteig disponible al següent enllaç: https://www.instagram.com/timeoutbcn/ i entrarà a formar part d'un sorteig en el qual se seleccionarà un guanyador a l'atzar (la “Participació”). Es podrà participar al sorteig entre el 7 de maig de 2020 i el 17 de maig de 2020 per tenir una oportunitat de sortir seleccionat per guanyar un lot de sis ampolles de vi DO Penedès valorat en 100€ (el “Sorteig”).

COM FUNCIONA

Per entrar a formar part del sorteig, cal seguir a @timeoutbcn i @dopenedes a Instagram i comentar el post específic de participació publicat al canal d’Instagram de Time Out Barcelona. El guanyador serà escollit a l’atzar.

TERMINIS I CONDICIONS GENERALS DEL SORTEIG

1

El sorteig comença al 7 de maig de 2020 (la “Data d’inici”). El sorteig finalitza el 17 de maig de 2020 (la “Data de finalització”)

2

Podran participar del sorteig tots els residents a Catalunya que siguin majors de 18 anys, amb excepció dels empleats de Time Out i del Proveïdor del premi, els seus representants i contractistes i els seus familiars.

3

No s’acceptaran Participacions múltiples.

4

En carregar la seva Participació, vostè entén que formarà part del sorteig i està d’acord amb les normes del sorteig (les “Normes”). Time Out es reserva el dret de no admetre qualsevol Participació dins del sorteig en qualsevol moment si té motius per creure que el participant ha incomplert alguna de les Normes.

5

Els participants mantindran els drets d’autor respecte de les respectives Participacions que enviïn per aquest sorteig. Tanmateix, els participants accepten que, a l’enviar una Participació en el Sorteig, li atorguen a Time Out una llicència lliure del pagament de regalies, perpètua i irrevocable per a utilitzar i tornar a publicar la seva Participació. Això inclou que Time Out comparteixi la Participació mitjançant les xarxes socials i publicacions arreu del món a qualsevol de les seves publicacions, llocs web o materials publicitaris.

6

Time Out notificarà el guanyador per telèfon o per correu electrònic dins dels 5 dies posteriors a la Data de finalització.

7

El guanyador serà seleccionat a l’atzar per un sorteig a realitzar-se amb totes les respostes correctes. 

8

El paquet del premi inclou un lot amb sis ampolles de vins DO Penedès valorat en 100€  (el “Paquet del premi”).

9

Totes les Participacions han de ser enviades per l’escriptor original de la Participació.

10

Al guanyador se li pot requerir que participi en campanyes publicitàries, la qual cosa pot incloure prendre-li una fotografia amb finalitats publicitàries i de premsa.

11

Totes les Participacions que Time Out consideri inapropiades o ofensives quedaran desqualificades.

12

L’entrega del paquet del premi es proveirà per una tercera empresa, el qual és subjecte als seus terminis i condicions.

13

Es notificarà al guanyador utilitzant la informació de contacte enviada al moment de pujar la seva Participació. Se li pot demanar al guanyador que presenti identificació.

Aquell guanyador amb el qual no sigui possible comunicar-se o que no torni a comunicar-se dins de les 48 hores d’haver sigut notificat quedarà desqualificat.

D’aquesta manera perdrà el dret a la recepció del premi, no rebrà  cap compensació i se seleccionarà a un participant suplent com a guanyador alternatiu.

14

Es podrà obtenir el nom del guanyador mitjançant una sol·licitud escrita dins d’un sobre amb direcció i segell enviat a Time Out Spain Media SL, Plaça Reial, 18, 1r 08002 Barcelona. Aquesta sol·licitud escrita ha d’indicar quin és el sorteig pel qual se sol·liciten les dades del guanyador. També es podrà obtenir el nom del guanyador per correu electrònic a competitions@timeout.com. La data límit per realitzar això és el 21 d’agost.

15

La selecció del guanyador per part de Time Out és final i vinculant pels participants. No s’atendrà cap reclam.

16

El Paquet del premi no és negociable, transferible ni reemborsable.

17

Time Out no es responsabilitza per les pèrdues o els danys causats de qualsevol forma, incloent-hi, a manera d’exemple, els danys indirectes o les lesions personals patides o suportades en relació amb el Paquet del premi (amb l’excepció de la mort o les lesions personals causades per la mateixa negligència de Time Out).

18

En cas de circumstàncies imprevistes, Time Out i el Proveïdor del premi es reserven el dret de reemplaçar el Paquet del premi per un alternatiu d’igual o major valor.

19

Time Out no es responsabilitza en cas que el Proveïdor del premi refusi a entregar el premi.

20

Time Out i el Proveïdor del premi no seran responsables per l’incompliment de les seves obligacions o per l’endarreriment en el compliment de les seves obligacions en cas d’accions, omissions o circumstàncies que estiguin fora del control raonable per part de Time Out o del Proveïdor del premi i que impedeixin que Time Out i el Proveïdor del premi compleixin amb les Normes. Time Out es reserva el dret de modificar, endarrerir, posposar o cancel·lar el sorteig en cas de circumstàncies que excedeixin el seu control raonable.

21

Aquest Sorteig i les Normes es regiran per les lleis del Regnat d’Espanya i estan sotmesos a la jurisdicció exclusiva dels tribunals espanyols.

22

Al participar en aquest sorteig, tots els participants presten el seu consentiment perquè Time Out processi la seva informació personal amb els fins de portar endavant aquest sorteig.

23

L’organitzador d’aquest sorteig és Time Out Spain Media SL, Plaça Reial, 18, 1r 08002 Barcelona i totes les referències a Time Out signifiquen Time Out Spain Media SL. Time Out tindrà el dret d’atorgar llicències a les seves empreses associades i llicenciataris respecte a qualsevol dret atorgat a Time Out.

 

TERMINIS I CONDICIONS ESPECÍFIQUES DEL PREMI

 L’àmbit territorial del present sorteig és tota la Comunitat Autònoma de Catalunya. 

El premi del sorteig consta d’un lot amb sis ampolles de vins DO Penedès valorat en 100€. Els sis vins són els següents: 

1) Bòria - Sumarroca
2) El Fanio - Albet i Noya
3) Miranius - Celler Credo
4) Mas Rodó Cabernet Sauvignon - Mas Rodó
5) Chateldon - Bodegues Pinord
6) Methòdic Xarel·lo Vermell - L'Apical

L’entrega del paquet del premi es durà a terme per una tercera empresa de missatgeria.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat