Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

BBLL - Sorteig Time to Eat Fest 2022 - Hotel Neri i Darvaza

Termes i condicions

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Time Out Concurs

TERMINIS I CONDICIONS

 

COM PARTICIPAR

Aquest concurs està organitzat per Time Out Spain Media SL (“Time Out”) conjuntament amb Hotel Neri Relais & Chateaux‎ i DARVAZA, Brasas del Mundo (“Proveïdor del premi”). Completi les seves dades al formulari corresponent i entrarà a formar part d’un sorteig en el qual se seleccionarà un guanyador a l’atzar (la “Participació”). Enviï la seva Participació en completar el formulari de participació disponible al següent enllaç: https://time-out.involve.me/time-to-eat-fest-2022-qr-contest entre el 28 de maig i el 29 de maig del 2022 per tenir una oportunitat de sortir seleccionat per 24 hores de plaer gastronòmic que inclou: un sopar, una nit d'hotel i esmorzar complet per dues persones a l’Hotel Neri i un dinar per a dues persones al restaurant Darvaza (el “Concurs”).COM FUNCIONA

Completi la seva Participació ingressant les dades corresponents al formulari de participació i entrarà a formar part d’un sorteig en el qual se seleccionarà un guanyador a l’atzar.

TERMINIS I CONDICIONS GENERALS DEL CONCURS

1

El concurs comença a les 12:15 a.m. del 28 de maig (la “Data

d’inici”). El concurs finalitza a les 11:45 p.m. del 29 de maig del 2022

(la “Data de finalització”)

2

Podran participar del Concurs tots els residents a Espanya que siguin majors de 18 anys, amb excepció dels empleats de Time Out i del Proveïdor del premi, els seus representants i contractistes i els seus familiars.

3

No s’acceptaran Participacions múltiples.

4

En carregar la seva Participació, vostè entén que formarà part del Concurs i està d’acord amb les normes del Concurs (les “Normes”). Time Out es reserva el dret de no admetre qualsevol Participació dins del Concurs en qualsevol moment si té motius per creure que el participant ha incomplert alguna de les Normes.

5

Els participants mantindran els drets d’autor respecte de les respectives Participacions que enviïn per aquest Concurs. Tanmateix, els participants accepten que, en enviar una Participació en el Concurs, li atorguen a Time Out una llicència lliure del pagament de regalies, perpètua i irrevocable per a utilitzar i tornar a publicar la seva Participació. Això inclou que Time Out comparteixi la Participació mitjançant les xarxes socials i publicacions arreu del món a qualsevol de les seves publicacions, llocs web o materials publicitaris.

6

Time Out notificarà el guanyador per telèfon o per correu electrònic dins dels 5 dies posteriors a la Data de finalització.

7

El guanyador serà seleccionat a l’atzar per un sorteig a realitzar-se amb totes les respostes correctes. 

8

El paquet del premi inclou un sopar, una nit d'hotel i esmorzar complet per dues persones a l’Hotel Neri i un dinar per a dues persones al restaurant Darvaza (el “Paquet del premi”).

9

Totes les Participacions han de ser enviades per l’escriptor original de la Participació.

10

Al guanyador se li pot requerir que participi en campanyes publicitàries, la qual cosa pot incloure prendre-li una fotografia amb finalitats publicitàries i de premsa.

11

Totes les Participacions que Time Out consideri inapropiades o ofensives quedaran desqualificades.

12

Hotel Neri i Darvaza proveirà el Paquet del premi, el qual és subjecte als seus terminis i condicions, disponibles a AL FINAL D’AQUESTS TERMES I CONDICIONS.

13

Es notificarà al guanyador utilitzant la informació de contacte enviada al moment de pujar la seva Participació. Se li pot demanar al guanyador que presenti identificació.

Aquell guanyador amb el qual no sigui possible comunicar-se o que no torni a comunicar-se dins de les 48 hores d’haver sigut notificat quedarà desqualificat.

D’aquesta manera perdrà el dret a la recepció del premi, no rebrà  cap compensació i se seleccionarà a un participant suplent com a guanyador alternatiu.

14

Es podrà obtenir el nom del guanyador mitjançant una sol·licitud escrita dins d’un sobre amb direcció i segell enviat a Time Out Spain Media SL, Plaça Reial, 18, 1r 08002 Barcelona. Aquesta sol·licitud escrita ha d’indicar quin és el concurs pel qual se sol·liciten les dades del guanyador. També es podrà obtenir el nom del guanyador per correu electrònic a competitions@timeout.com. La data límit per realitzar això és el 29 de juny del 2022.

15

La selecció del guanyador per part de Time Out és final i vinculant pels participants. No s’atendrà cap reclam.

16

El Paquet del premi no és negociable, transferible ni reemborsable.

17

Time Out no es responsabilitza per les pèrdues o els danys causats de qualsevol forma, incloent-hi, a tall d’exemple, els danys indirectes o les lesions personals patides o suportades en relació amb el Paquet del premi (amb l’excepció de la mort o les lesions personals causades per la pròpia negligència de Time Out).

18

En cas de circumstàncies imprevistes, Time Out i el Proveïdor del premi es reserven el dret de reemplaçar el Paquet del premi per un alternatiu d’igual o major valor.

19

Time Out no es responsabilitza en cas que el Proveïdor del premi refusi a entregar el premi.

20

Time Out i el Proveïdor del premi no seran responsables per l’incompliment de les seves obligacions o per l’endarreriment en el compliment de les seves obligacions en cas d’accions, omissions o circumstàncies que estiguin fora del control raonable per part de Time Out o del Proveïdor del premi i que impedeixin que Time Out i el Proveïdor del premi compleixin amb les Normes. Time Out es reserva el dret de modificar, endarrerir, posposar o cancel·lar el Concurs en cas de circumstàncies que excedeixin el seu control raonable.

21

Aquest Concurs i les Normes es regiran per les lleis del Regnat d’Espanya i estan sotmesos a la jurisdicció exclusiva dels tribunals espanyols.

22

En participar en aquest Concurs, tots els participants presten el seu consentiment perquè Time Out processi la seva informació personal amb els fins de portar endavant aquest Concurs.

23

L’organitzador d’aquest Concurs és Time Out Spain Media SL, Plaça Reial, 18, 1r 08002 Barcelona i totes les referències a Time Out signifiquen Time Out Spain Media SL. Time Out tindrà el dret d’atorgar llicències a les seves empreses associades i llicenciataris respecte a qualsevol dret atorgat a Time Out.

 

TERMINIS I CONDICIONS ESPECÍFIQUES DEL PREMI

Hotel Neri

 • Nit d’hotel: subjecte a disponibilitat, tipologia d’habitació a disposició. 
 • Sopar "menú 55" 
 • Esmorzar
 • Termini de caducitat fins decembre del 2022Darvaza

 • Dos menús “Experiencia Darvaza”. 


El menú inclou:

 • Pa doble fermentació amb tomàquet i oli picual
 • Cecina de bou fumada amb ametlles salades
 • Croqueta de chuletón madurat amb piquillo caramel·litzat
 • Panotxa de blat de moro a la brasa amb salsa barbacoa i cruixent de crispeta
 • Nigiris d'ensalada russa amb anguila fumada
 • Carxofa del Prat confitada a la brasa amb consomé d'ibèric de gla
 • Alvocat amb maionesa de mole poblano i escaig de gall amb pebrots rostits
 • Tacos de cochinita pibil de porc ibèric de gla
 • Tataki de magret d'ànec fumat sobre fusta d'alzina i salsa hoisin


Degustació de POSTRES

 • Llesca amb ou de Dònut amb gelat d'almívar de llet
 • Gelat Darvaza de nata fumada, xocolata 70% i ametlla salada
 • La Hoguera


VINS

 • Legaris
 • Can Matons

Aigua / Aigua amb gas

Café o infusió

Cerveza 1906 (1 copa per persona)

A reservar amb antelació de 2 dies mínim. 

El premi s'hauria de gaudir el mateix cap de setmana.

Time Out comunicará con la persona ganadora a través de sus redes oficiales. En ningún caso se pedirán datos bancarios ni otros datos comprometedores.

Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat