Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

10 coses que NO hauríeu de fer al Primavera Sound

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Al Primavera Sound et fas un fart d'escoltar bona música, de caminar, de beure cervesa com si fos aigua i et trobes amics que només veus aquests dies al festival. A més, el Fòrum és un espai ample i còmode però hi ha certes coses que no hauríeu de fer i que cada any es repeteixen. Segur que ja heu llegit algunes guies de supervivència i fins i tot des del festival han creat un petit decàleg de bon comportament. Nosaltres hem preferit crear un llistat de què no hauríeu de fer aquests dies al Fòrum. Preneu nota!

 

1. Des del moment que es va inventar el Poly Klyn per pixar dempeus, no teniu excusa. No hauria de fer falta dir-ho, però...no ho feu a la gespa! Ni als murs, ni a les barres (sí, hi ha gent que ho fa). Encara que no pugueu aguantar-vos i us retorceu per no fer-vos-ho a sobre... ANEU ALS POLY KLYNS!

2. Si no us agrada un concert, si us plau, marxeu. No aprofiteu per explicar-li a la vostra amiga o amic com us ha anat la setmana a la feina. Hi ha gent que sí vol gaudir dels concerts!

3. No cal enregistrar-ho tot amb el mòbil. Gaudiu dels concerts i reserveu la bateria per contactar amb els vostres amics. Us farà falta!

4. Ja vam dir alguna cosa sobre això fa unes setmanes, però ho repetim: per què aquesta obsessió a arrencar les branques i exhibir-les com a trofeus de guerra a l'escenari Ray-Ban? Deixeu la vegetació del Fòrum en pau, que no us ha fet res!

5. No intenteu parlar per telèfon durant els concerts. La cobertura no és bona, molestareu els altres i perdreu el temps.

6. No us entretingueu molt fent la birra prèvia als bars del davant del Fòrum. Com us despisteu us donen les 12 de la nit i ja us heu perdut el 50% del festival!

7. No us torneu bojos si coincideixen dos concerts que no us voleu perdre. És impossible veure-ho tot així que, el mal humor, el deixeu a casa.

8. No sou Spiderman: tot i que penseu que amb 15 birres al cos sou superherois, no intenteu trepar el famós mur que hi ha amb forma d'onada. No aconseguireu pujar fins a dalt i us jugueu un trau al cap o un braç trencat...i adéu al festival!

 

9. Anar amb Bicing és molt bona opció, però heu de tenir en compte que és gairebé impossible aparcar. Agafeu la vostra bici pròpia, el transport públic, el patinet o el globus aerostàtic, millor.

10. Els carrets elèctrics que utilitza l'organització del Primavera és per a ells, i només ells el poden usar. No els ataqueu i intenteu que us portin a un altre escenari perquè no ho faran.

Últimes notícies

    Publicitat