Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

10 disfresses de Halloween que fan por de veritat

Escrit per
Mónica Boixeda
Publicitat

Més enllà del debat castanyada versus Halloween, hem d'acceptar que qualsevol excusa per disfressar-nos és sempre benvinguda. Si teniu pensat transformar-vos durant aquest pont ple d'activitats terrorífiques, val la pena que repasseu aquesta llista de propostes per fugir del clàssic Dràcula o la típica bruixeta sexi. Voleu fer por de veritat? Proveu de disfressar-vos d'alguna d'aquestes coses:

1.Mariano Rajoy com a president reelegit
Costa tant de creure com algun capítol de 'Cuarto Milenio', però és real. Ha tornat i aquest cop per quedar-se. N'hi ha prou amb col·locar-se una barba, unes ulleres i començar a ajuntar paraules sense sentit per esgarrifar a tothom.

via GIPHY



2. Samsung Galaxy Note7
Res millor per generar tensió allà on vagis perquè mai se sap quan pots explotar. Ideal per mantenir tothom allunyat i aconseguir un espai ampli a qualsevol festa. Sempre i quan et deixin entrar i no et considerin mercaderia perillosa.

3. Bob Dylan
És el 'malote' de la temporada. Li donen un Premi Nobel considerat injust per molts, encén el debat i ell tan tranquil sense ni tan sols respondre les trucades. Molt de compte amb aquest paio que revoluciona el món en dos dies sense moure ni un dit. Poders paranormals. I, no ens enganyem, com a disfressa mola bastant.

 
4. Juan Camus d''OT'
Un espectre enfadat que ha tornat després de 15 anys per venjar-se i 'rajar' de tothom. No cal ni que cantis bé, n'hi ha prou amb què et facis un tupè de calb i forcis un accent anglès més fals que Bisbal abraçant Chenoa.

Juan Camus
Juan Camus
© Twitter


5. Vaga de Vueling
Encara són molts aquells quei reserven vols amb aquesta companyia tremolant pel que pugui passar un cop a l'aeroport. Adrenalina pura com la del túnel del terror.

6. 'Hater' de Twitter
Temut per marques, empreses, institucions i famosos. El clàssic perepunyetes que sempre troba la part criticable d'absolutament tot. El seu esperit es passeja pels despatxos de 'community managers' d'arreu del món i no els deixa dormir tranquils.

7. Dentista
No cal gaires explicacions. Fan por a tothom i punt. Pel mal que fan a la boca i a la butxaca. És sentir el seu nom i sortim tots corrent.



8. Accent diacrític
Més d'un avui viu atemorit per aquestes petites partícules que han despertat la polèmica entre els catalans i han fet sortir filòlegs de sota les pedres. Potser qui fa més por són els filòlegs. També pots disfressar-te de filòleg enfadat, però probablement tothom t'ignorarà.

9. Donald Trump guanyant les eleccions
Terror absolut. És com ajuntar totes les pel·lis de totes les edicions del Festival de Sitges en una persona; millor dit, en una cabellera. Horripilant. Monstruós.


10. Estàtua de Franco decapitada / #samataopaco
Aquesta serà sense dubte la disfressa estrella d'aquest any. Requereix una elaboració un pèl feixuga, però de ben segur que aconseguiràs un efecte aterridor. Necessitaràs: ous, caquis, una nina inflable, pintura en esprai, una estelada i hi pots afegir qualsevol altre ingredient al gust. Inconvenients: has de tallar-te el cap i és probable que rebis algun cop de peu espontani.

Últimes notícies

    Publicitat