Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

10 raons per no marxar de Barcelona aquest Nadal

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Arriba el Nadal i ja penses en l'estiu. En les vacances, en la platja, en oblidar-te de la feina i dels mals de cap de tota la temporada. Però espera. Encara és Nadal i tens uns dies lliures. T'has plantejat acceptar la invitació d'aquell col·lega de l'escola que insisteix en passar aquests dies a la Cerdanya, però no et convenç. La novia també insisteix en anar amb els seus pares i tota la seva família a la casa que tenen a Vic, però et fa un pal de la llet. Necessites excuses per quedar-te a Barcelona, oi?. Doncs bé, aquí les tens. 10 raons de pes per no marxar de Barcelona aquest Nadal.

La temperatura. Està fent un temps increïble amb temperatures primaverals. Això pot no ser molt bo i la veritat és que espanta una mica que tinguem aquesta temperatura durant l'hivern, però què vols que et diguem, caminar pel barri Gòtic, per la Barceloneta o per la Ciutadella a 20 graus de temperatura és un luxe.

Els mercats. Els mercats de Nadal a Barcelona tenen molta tradició i val la pena veure'ls. Si vas a la Fira de Santa Llúcia (la més antiga de la ciutat) hi trobaràs arbres de Nadal, molta artesania i molta llum. També pots anar a la Fira de Reis de la Gran Via, on hi trobareu més de 200 paradetes dedicades a regals de nadal i artesania. Ah, i parlant de reis, la Cavalcada sempre mola, tinguis 10 anys o 40. Si vols comprar regals originals en un espai impressionant, passa't pel Christmas Market de ChicPlace i Time Out Barcelona.

Hi ha més ofertes de feina. Les botigues i els grans magatzems acostumen a contractar a personal extra durant el Nadal així que si t'has plantejat treballar durant aquests dies et serà més senzill trobar feina per guanyar uns diners extres. Seran feines temporals, esclar, però a Barcelona tens més probabilitats de trobar-ne.

Anar al cinema. D'acord, al cinema s'hi pot anar durant tot l'any, però a l'hivern sembla que vingui més de gust entrar a una sala calenteta i veure una peli. Potser La guerra de les galàxies: el despertar de la Força? o bé La Novia? Sigui com sigui, hi ha moltes i molt bones pel·lícules a cartellera i el Nadal és una bona època per veure'n alguna.

Els més petits no s'avorriran. Perquè durant aquestes dates hi ha desenes de propostes per als petits. Per exemple, a plaça de Catalunya hi haurà una Fira de Consum Responsable i també espectacles teatrals per a nens, a més de xous de llum i so, circ, jocs participatius i molt més.

Fer esport. L'excusa de que durant la setmana aneu molt atabalats ja no val. Ara tens una bona oportunitat de treure la roba d'esport del fons de l'armari i aprofitar per anar a córrer, a fer ioga als parcs de la ciutat o sortir a passejar, que caminar també és un esport molt saludable. Ah! I si vols fer esport acompanyat de molta gent sempre et pots apuntar a la cursa dels Nassos. Més de 10.000 persones recorreran uns 10 km!

Patinar sobre gel. Quan podràs patinar sobre gel a l'aire lliure si no és al Nadal? La pista de gel de la Farga de l'Hospitalet no és la de Rockefeller Center de Nova York però t'ho passaràs pipa i també faràs esport.

Gaudir de la il·luminació de Nadal. La llum ens posa de bon humor, és així, i els carrers de Barcelona llueixen les seves millors gales amb il·luminacions especials des de les 18 h fins a mitjanit. Hi ha carrers que són espectaculars il·luminats i només els podràs descobrir si no marxes de la ciutat.

Torna el derbi. Espanyol i Barça s'enfrontaran en els vuitens de final de la Copa del Rei i això vol dir que aquest Nadal tindrem derbi per empatxar-nos: 3 partits entre culers i periquitos... en onze dies! Jugaran el 2 de gener a l'Estadi de Cornellà en partit de lliga, el 6 de gener al Camp Nou l'anada de la copa del Rei i la tornada, a Cornellà de nou el 14 de gener.

Comprar el caganer de la Colau. Potser aquest caganer el trobaràs a tot Catalunya, cert, però a les fires de Barcelona és on hi ha més varietat de caganers. Aquest any podràs escollir entre el de l'Ada Colau, Pablo Iglesias, Merkel i Manuela Carmena, entre molts d'altres. Tria el teu caganer!

Últimes notícies

    Publicitat