Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

100.000 descomptes fins al 80% a l'Amazon Prime Day

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Aquest dimarts 12 de juliol és el Prime Day, una jornada amb promocions i ofertes a més de 100.000 productes a Amazon. L'empresa americana vol promocionar molt aquesta data, i ofereix descomptes més grans que els del Black Friday, concretament fins al 80% en alguns casos. Durant el dia d'avui, els clients Premium es podran aprofitar d'un gran nombre d'ofertes a productes d'oci, viatges d'estiu, tecnologia i videojocs. A més, cada cinc minuts es publiquen noves rebaixes.

Els clients Premium d'Amazon són aquells que paguen 19,95 euros a l'any, i gràcies a això tenen les despeses d'enviament cobertes per als productes que comprin durant tot l'any. Si fem quatre números, veurem que el compte Premiu surt rendible si es fan set o més compres a Amazon a l'any, perquè el cost d'enviament d'un producte és de 2,99 euros. Un altre dels avantatges del compte Premium és que l'empresa assegura que els productes es reben en 24 h.

Alguns dels descomptes de l'Amazon Prime Day inclouen un lector de llibres Kindle que normalment costa 99 euros, per 30 euros; una consola PlayStation 4 i un parell de jocs per 349 euros; la famosa GoPro Hero Session que acostuma a tenir un preu de 305 euros per només 215; o un altaveu portàtil valorat en 209 euros rebaixat gairebé un 30%. 

Últimes notícies

    Publicitat