Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

11 coses que passen als festivals i que no podem evitar

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Veure un concert a un festival de música és una experiència única, en tots els sentits. En un festival podem veure en un mateix dia grups com Tame Impala, LCD Sounsystem i Air o New Order, James Blake i Laurent Garnier. I això és genial, es miri com es miri, però tot i que a tots ens encanta anar-hi, hi ha coses que només passen en aquestes jornades intensives de música i gentada. Ep, els organitzadors dels festivals, en molts casos, tampoc en tenen culpa: simplement, passen. Els viciosos i repulsius Poly Klyn, els mòbils durant els concerts, les trepitjades... oh!

Però no ho podem evitar, ens encanten els festivals, encara que...

1. Sempre fa pudor. Ja sigui per la quantitat d'alcohol que cau a terra, per pixades fora de test o per la poca higiene d'alguns, als festivals fa pudor.

2. Cerveses, transport, menjar, més cerveses... tot i que intentes estalviar, t'acabaràs deixant una dinerada i ho saps. 

3. El tema dels mòbils als festivals hauria de ser qüestió d'Estat. És desesperant la quantitat de gent que treu el seu 'smartphone' durant tots els concerts...

4. En algun moment, algú molt, molt suat et frega la cara amb el seu regalimant braç impregnat de suor. I el teu humor canvia inevitablement des d'aquell instant.

5. Hi hauria d'haver una llei que prohibeixi que els alts es posin a les primeres fileres. Sempre et toca el llarguerut del grup al davant!



6. Els cambrers, a partir de determinada hora, van més doblegats que ningú. I tothom té un amic o amiga de cambrer al festival menys tu.


7. Els lavabos dels festivals són els llocs més fastigosos del planeta.



8. Et passes tot el festival esperant algú del teu grup d'amics. I si et queixes, ets l'amargat. Tens les de perdre.

9. Les trepitjades són constants. O vas amb vambes de ferro o tornaràs a casa amb els dits dels peus com boles de golf.

10. Fins i tot hi ha gent que arrenca les plantes i tot el que veu al seu voltant i ho exhibeix com a trofeu durant els concerts.

11. Acabes fent més esport que durant la resta de l'any. I tu només volies veure un concert!

Bromes a part, els festivals són una part imprescindible de la cultura del país i ens encanten, així que aquest any tornarem al Sónar, Primavera Sound, Festival'Era, Vida Festival, CruïllaCanet Rock i a tots els festivals que any rere any ens ofereixen la possibilitat de veure els nostres grups favorits.

Últimes notícies

    Publicitat