Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 12 il·lustracions de Joan Cornellà extremes... però imprescindibles!
Notícies / Art

12 il·lustracions de Joan Cornellà extremes... però imprescindibles!

joan cornellà
Ara que la llibertat d'expressió està en el focus de l'actualitat, és un gran moment per recordar el treball d'un dels artistes més internacionals i polèmics que tenim. Joan Cornellà va néixer a Barcelona, va estudiar Belles Arts i després va començar a fer vinyetes per a publicacions com Amaníaco o El Jueves.

 

 

 

El punt d'inflexió en la seva obra va ser començar a fer tires còmiques mudes, gairebé sempre de 6 vinyetes, en què la crítica sàtira a la societat moderna, al selfie o a les xarxes socials estaven molt presents. Cornellà apunta a l'amor més irracional, a l'avortament, a les drogues o al sexe, a través de dibuixos que comparteix a Facebook o Instagram, on acumula gairebé dos milions de seguidors.

A propòsit de la seva recent exposició individual de Los Angeles, hem recopilat algunes de les il·lustracions icòniques d'un dels il·lustradors més populars del món.

 

 

Tomorrow is the last day to visit my solo show in hong kong! #gallery27hk #quarrybay #hk🇭🇰

A post shared by Joan Cornellà (@sirjoancornella) on

New print available on my web store.

A post shared by Joan Cornellà (@sirjoancornella) on

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments