Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

22 itineraris per conèixer el patrimoni cultural de Barcelona

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Descobrir el patrimoni local i la cultura de casa nostra és cada vegada més fàcil gràcies a les moltes iniciatives que cada any sorgeixen a Barcelona. El cas de Vilamon és un clar exemple, un festival compromès amb la cultura i que promou el descobriment de la ciutat gràcies a un programa d'itineraris urbans en tots els districtes de la ciutat.



Ens proposen fins a 22 itineraris que es duran a terme al llarg del mes de maig i que tenen l'objectiu de "divulgar la cultura local i les històries de la ciutat que ens ajuden a comprendre millor la nostra memòria, el patrimoni i la diversitat urbana de Barcelona", expliquen des de Vilamon. Són itineraris tan interessants com el que ens permetrà conèixer el món subterrani de les clavegueres de la ciutat, o el dipòsit d'aigua pluvial. I també hi ha itineraris per conèixer l'essència dels barris de Barcelona com Poble-sec, el Poblenou, Hostafrancs, Les Corts, Sant Andreu o la Barceloneta.

Un festival que es vol convertir en un homenatge al turisme responsable a través d'itineraris compromesos amb la justícia ambiental, social i econòmica. Podeu consultar-los tots i escollir el que més us interessi. Aprofiteu per conèixer més a fons Barcelona i participar d'un projecte que vol explicar-nos les moltes històries de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat